Tak už i já se mohu zahlásit, že jsem v pořádku a pohodě přijel dnes večer domů, jelikož jsem byl tentokrát nucen přijet ze srazu netradičně ne mezi posledními...

Zítra musím do práce na rozdíl od některých silných jedinců...
Tento velký "minisraz" se myslím opět velice povedl. Chtěl bych poděkovat všem třem organizátorům za tradiční skvělou práci a ostatním za účast a milou společnost při příjemně strávených 3 dnech. Nakonec se nás přes některé absence v závěru...

sešlo opět poměrně hodně, protože tentokrát to opravdu stálo i díky milému překvapení (jak psal Radek) za to.

Všichni mohli na vlastí oči třeba vidět, jaký je náš pan generální sympaťák...

Všem hostům patří opravdu velký náš dík. Jsem rád, že jsem poznal zase další členy klubu a svůj hold vzdávám djtomy1, mir.jar a spido11 že přijeli všichni i z takové dálky.... a ještě patřičně ustrojeni ...

Jen snad jeden zápor bych našel na tomto milém setkání - a to, že mi, bohužel, po prvním dnu neočekávaně "odešla" kamera... a proto v kvalitě HD mám nahraný pouze 1. den. Leo mi sice později zapůjčil svojí, za což mu velice děkuji...

no snad se z toho podaří něco vybrat...
Zdar všem dalším srazům v tomto roce!
PS: Ve výsledcích soutěže prosím o doplnění mého téměř 100 % tipu ohledně uhádnutých pětibodových odpovědí...