Ono je to tak nejak na pul cesty, kdyz jsme delali sele na Lesne jeste pred tim tak se u selete sedelo, popijelo, odrezavalo a konzumovalo na miste, takze spokojenost s masem byla maximalni. Taky musime vzit v potaz ze pocasi na Lesne v ten vikend nestalo za nic a proto jsme u nej nesedeli ale zamestnanci Lesne nam sele pripravovali.
Pokud jde o chut tak se mu nedalo nic vytknout bohuzel s mnozstvim to bylo o poznani horsi a kuchari nas sporste okradli a vsichni zucastneni vi o cem mluvim.
Kdybych z minula nemel tak dobre zkusenosti tak bych Lesnou nikdy nedoporucil a nezajistil. S majitelem jsem uz mluvil a on sam byl z toho dost spatny a ze se mu tohle nikdy nestalo. Kuchtici meli zrejme dojem, ze uz jsme asi najedeny z beznych jidel a ze mame radne upito a nic nepozname. Tolik jeste k te Lesne.
Takze jak tu uz bylo psano, sele ano, otazkou zustava za jakych podminek. Pokud jde o zbytky tak v dobrem podniku druhy den z toho udelali obed, veprove vypecky a cesnecku, ta se vzdy po narocnem veceru hodi
Dulezitejsi je nez sele, ze se sejde super parta bezva lidicek a nalezite si to uzijeme.
