Tak dneska jsem mluvil s panem Čermákem a věc se má takto. Jelikož už se mu ozývají další zájemci na tento termín, tak po nás chce do
20.3. předběžný počet lidí ±10 osob. Přesnější počet by mu stačil do konce května. Jelikož tento objekt je spíše určen pro školy v přírodě a podobné akce, pokoje jsou 4-lůžkové, takže jednotlivci se budou muset mezi sebou domluvit a spolčit se

Já bych to viděl předběžně zamluvit 20 pokojů v budově ... 80 osob

On aspoň bude vědět kolik volné ubytovací kapacity může nabídnout dalším zájemců. Jinak díky tomu, že bychom rezervovali většinu kapacity, požaduje zaplacení zálohy
100,- Kč/osobu. A jelikož se nejedná o klasický hotelový objekt, rezervovat pokoje samostatně na takovouhle akci nejde ... co tam jedu já se spolužákama v červnu, tak to také rezervuji celé na sebe

Jak jsem psal místo, prostředí, ubytování a tamnější podmínky jsou pohodové ... takže pokud se Tomášovi do toho nebude chtít, klidně tu rezervaci ubytování vezmu na sebe ... a samozřejmě pokud bude i váš zájem tam strávit

víkend

Pak bych asi i zvážil, zda bych chtěl na přihlášených lidech zaplatit zálohu 100,- Kč/osobu na můj účet nebo hotově na nějakém srazu

Nejde mi ani tak o členy, které znám a kteří na srazy pravidelně a poctivě jezdí ... ale o "nováčky"
Takže situaci znáte ... pište své názory