Musíme se s mířit s tím, že je to fakt. Na druhou stranu nemá cenu někoho do srazu nutit. Já myslím, že si to tak užijeme, že budou všichni nepřítomní těžce litovat.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
ale z BA je to tu predsa len ďalej aj keď vlastne ste tam aj tak polovica z východu chápem že nie každý môže, nie každý chce - ale nikto na to že si to užijeme dám krk
@Sbormistr
nikoho nenútim, len ma to tak trochu s....e a vlastne nie trochu zajtra Ti pôjdem pozrieť poštovné
Zajtra pozriem, na Hlavnej je jeden špecializovaný obchod. Prinajhoršom ak nebudem vedieť vybrať tak tam v sobotu skočíme v rámci prehliadky mesta. A v piatok použiješ moje
haha, priatelia, mlady je skoro spracovany. malo by to vyjst. Barny70 mozes vytesovat. len pre info: zopar clenov z vychodu/4/ som oslovil aj cez SZ. odpoved = 0. Takze sme odsudeni s Barnym byt najvzdialenejsimi ucastnikmi zrazu /zrazov/. Ale to mi aj tak nevadi , lebo partia je fajn. Mozno sa casom niekto najde.