Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Prázdninový sraz v Brně,případně v okolí (již proběhl)

Příspěvekod Návštěvník » 17.08.2008 08:50

meken píše:Tak ted lituju, že sem se zalekl počasí :neutral:

Tak to máš teda čeho litovat, protože to byla povedená akcička. :-P
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod AllInOne » 17.08.2008 09:26

Pánové, akce sekec mazec, chlámu se ještě teď :grin:

Jídlo parádní, pinklica super, chtěla si kačenou protahovat našu zeleninu z talíře, no prostě bomba :grin:

Akce s Riem taky neměla chybu, tebe doporučím na školite školy smyku, ale ještě že to všecko dobře dopadlo ;-)

Dalšímu členovi díky za lahváča a všem dík, byl to velmi úsměvnej sraz :grin:

Kužel co hláška to perla jako sviňa, tebe pasuju na klubového baviče :D

Já sám dojel až dnes v 01hod dom, nějak së nám ty lázně protáhly :-x
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod vlafi » 17.08.2008 15:27

Je vidět,že o zábavu nebyla nouze..Natočil někdo nějaké video???
vlafi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Kužel » 17.08.2008 15:35

Ano Pepestyle s Lukášem měli videokameru tak se bude nač těšit.
od 20.8.2018 Kia Ceed JD 2018 1,6 Gdi Fresh
od 19.10.2007 Kia Ceed SW 1,6 Crdi EX - prodáno
Kužel Muž
Přispěvatel fóra

Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2007)
45321 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Beda » 17.08.2008 15:45

Jakmile bude mit nejakou upravenou serii fotek, tak ji nahrajte treba na edisk.cz a poslete mi odkaz. Ja pak z toho udelam album do naseho kluboveho fotoalba ;)
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Bydlo » 17.08.2008 17:17

Sraz paráda,počasí perfektní,naučili jsme se jezdit na mokrém asfaltu,někteří i na mokrý trávě,oběd paráda,dal jsem si 82 a potom 101 s hranolkama.
Prostě špica!!!!!!!!!!!
Bydlo Muž
Uživatel fóra

1. místo (1)

Kia Sportage III (2013)
22000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod bruczoun » 18.08.2008 09:13

Ciao,
na brnesky sraz jsem narazil uz pozde. Pokud bude priste, budete pripadne mezi sebou akceptovat Kiu jinych rozmeru, nez osobnich :-)...treba takovou dodavku?
Bruczoun
BRUCZOUN
Jo Pregio...jediné auto, ve kterém zažiješ to správné dobrodružství!
... a spát se v něm dá taky :-)
bruczoun Muž
Přispěvatel fóra

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (1) Organizátor srazu (2)

Kia Pregio (2002)
81000 km @ 8.8 l/100km

Příspěvekod PEPEstyle » 18.08.2008 12:13

bruczoun píše:Ciao,
na brnesky sraz jsem narazil uz pozde. Pokud bude priste, budete pripadne mezi sebou akceptovat Kiu jinych rozmeru, nez osobnich :-)...treba takovou dodavku?
Bruczoun

Nevadí, nevim jak v Brně, ale na jiný sraz určitě přijeď.
Na uplnulý víkend budu ještě dlouho vzpomínat. Nejdřív se mi taky nechtělo kvůli počasí, ale věřil jsem, že se to vylepší, takže sem nabral nečlena kámoše Lukáše a vyrazili jsme na víc jak 200km štreku na letiště. Sešli sme se opravdu skvělá parta, pořád někdo házel nějaký vtípky a díky "Trávníkářovi" došlo i na adrenalinové zažitky :-) Zhruba kolem 6 h. si zbytek osazenstva dal kafíčko a pivečko v Tescu a já s Lukášem a S.Javoříkovou jsme následne vyrazili vstříc zažitkům v nočním Brně. Nakonec jsem sice zůstal jen já a Lukáš, ale kalba do 5 do rána stála za to. Žádná "Nuda v Brně", ale pořádnej mejdan v barech. Měl sice ještě dorazit AllInOne s Petrem, ale to se nějak nepovedlo, snad příště. Video bude snad následující víkend, uvidím jak se k tomu dostanu. Dám ho na Youtube a také někam na fileserver v plném rozlišení.
:kia: Optima SW GT 2.0 T-GDI
Obrázek
PEPEstyle Muž
Uživatel fóra

Kia Optima SW GT IV (2016)
56000 km @ 9.2 l/100km

Příspěvekod AllInOne » 18.08.2008 16:24

PEPEstyle píše:
bruczoun píše:Ciao,
Bruczoun

Nevadí, nevim jak v Brně, ale na jiný sraz určitě přijeď.
Na uplnulý víkend budu ještě dlouho vzpomínat. Nejdřív se mi taky nechtělo kvůli počasí, ale věřil jsem, že se to vylepší, takže sem nabral nečlena kámoše Lukáše a vyrazili jsme na víc jak 200km štreku na letiště. Sešli sme se opravdu skvělá parta, pořád někdo házel nějaký vtípky a díky "Trávníkářovi" došlo i na adrenalinové zažitky :-) Zhruba kolem 6 h. si zbytek osazenstva dal kafíčko a pivečko v Tescu a já s Lukášem a S.Javoříkovou jsme následne vyrazili vstříc zažitkům v nočním Brně. Nakonec jsem sice zůstal jen já a Lukáš, ale kalba do 5 do rána stála za to. Žádná "Nuda v Brně", ale pořádnej mejdan v barech. Měl sice ještě dorazit AllInOne s Petrem, ale to se nějak nepovedlo, snad příště. Video bude snad následující víkend, uvidím jak se k tomu dostanu. Dám ho na Youtube a také někam na fileserver v plném rozlišení.

zdar chlape, kde ste nakonec skončili? Já dojel dom nběkdy po půlnoci a v neděli dopo sem ještě něco vezl dom, takže bych to už nedávao, leda že bych tam seděl někde nad Matonkou do rána :shifty:)

AllInOne
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod PEPEstyle » 18.08.2008 16:32

AllInOne píše:
zdar chlape, kde ste nakonec skončili? Já dojel dom nběkdy po půlnoci a v neděli dopo sem ještě něco vezl dom, takže bych to už nedávao, leda že bych tam seděl někde nad Matonkou do rána :shifty:)
No škoda žes nedorazil, obešli sme pár barů (Perpeetum, 7.nebe + ještě nějaký dva, u kterých si nepamatuju jména) a nakonec skončili v Remixu, kde to bylo supr. Útulný, relativně dobrá hudba a hlavně spousta nádhernejch holek :-) Myslim, že i kdybys byl na Mattonce, určitě by sis to užil...stejně jako my
Obrázek
PEPEstyle Muž
Uživatel fóra

56000 km @ 9.2 l/100km

Příspěvekod S.Javorikova » 18.08.2008 20:32

Bylo to super i přesto,že bylo deštivo.Už teď se těším na další akci.Díky všem. Jen to nocování v autě musím do příště vychytat.
Sabina
S.Javorikova Žena
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1)

Kia Carnival II (2002)
0 km @ 9 l/100km

Příspěvekod Kužel » 18.08.2008 21:37

to: Bruczoun není problém aspoň má nám kdo dovézt bečku! :kia: :D :kia:
Kužel Muž
Přispěvatel fóra

Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2007)
45321 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod AllInOne » 19.08.2008 11:00

PEPEstyle píše:
AllInOne píše:
No škoda žes nedorazil, obešli sme pár barů (Perpeetum, 7.nebe + ještě nějaký dva, u kterých si nepamatuju jména) a nakonec skončili v Remixu, kde to bylo supr. Útulný, relativně dobrá hudba a hlavně spousta nádhernejch holek :-) Myslim, že i kdybys byl na Mattonce, určitě by sis to užil...stejně jako my

tak to je hustý :shifty:) Já právě žádnej diskotékovej maniak nejsem,ale shodou okolností sem v pátek (den před srazem) zavítal s Petrem do Remixu,ale asi sme tam byli moc brzo, pač tam nikdo skoro nebyl, tak sme šli pryč :shifty:) Byl jsem tam asi po 4řech letech :shifty:)

Hlavně že máte na brno dobrý vzpomínky :shifty:)
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod PEPEstyle » 19.08.2008 11:24

AllInOne píše:
tak to je hustý :shifty:) Já právě žádnej diskotékovej maniak nejsem,ale shodou okolností sem v pátek (den před srazem) zavítal s Petrem do Remixu,ale asi sme tam byli moc brzo, pač tam nikdo skoro nebyl, tak sme šli pryč :shifty:) Byl jsem tam asi po 4řech letech :shifty:)

Hlavně že máte na brno dobrý vzpomínky :shifty:)

Taky nemusim disko, ale hrál latino House a r'n'b, takže to bylo zábavný a ve spojení s s těma Vašema sexy moravankama i vzrušující 8-)

@Kužel Koukám, že se až se uskuteční další moravskej sraz, tak bude o pití postráno. bruczoun veme pívo a ty tu tvojí supr pálenku, jak si o ní mluvil :-) Každopádně se mnou můžete počítat, ať je to kdykoliv...
Obrázek
PEPEstyle Muž
Uživatel fóra

56000 km @ 9.2 l/100km

Příspěvekod Kužel » 19.08.2008 14:56

Kužel Muž
Přispěvatel fóra

Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2007)
45321 km @ 6.5 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Uskutečněné