meken píše:Tak ted lituju, že sem se zalekl počasí :neutral:
Tak to máš teda čeho litovat, protože to byla povedená akcička. :-P
Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
bruczoun píše:Ciao,
na brnesky sraz jsem narazil uz pozde. Pokud bude priste, budete pripadne mezi sebou akceptovat Kiu jinych rozmeru, nez osobnich :-)...treba takovou dodavku?
Bruczoun
PEPEstyle píše:bruczoun píše:Ciao,
na brnesky sraz jsem narazil uz pozde. Pokud bude priste, budete pripadne mezi sebou akceptovat Kiu jinych rozmeru, nez osobnich :-)...treba takovou dodavku?
Bruczoun
Nevadí, nevim jak v Brně, ale na jiný sraz určitě přijeď.
Na uplnulý víkend budu ještě dlouho vzpomínat. Nejdřív se mi taky nechtělo kvůli počasí, ale věřil jsem, že se to vylepší, takže sem nabral nečlena kámoše Lukáše a vyrazili jsme na víc jak 200km štreku na letiště. Sešli sme se opravdu skvělá parta, pořád někdo házel nějaký vtípky a díky "Trávníkářovi" došlo i na adrenalinové zažitky :-) Zhruba kolem 6 h. si zbytek osazenstva dal kafíčko a pivečko v Tescu a já s Lukášem a S.Javoříkovou jsme následne vyrazili vstříc zažitkům v nočním Brně. Nakonec jsem sice zůstal jen já a Lukáš, ale kalba do 5 do rána stála za to. Žádná "Nuda v Brně", ale pořádnej mejdan v barech. Měl sice ještě dorazit AllInOne s Petrem, ale to se nějak nepovedlo, snad příště. Video bude snad následující víkend, uvidím jak se k tomu dostanu. Dám ho na Youtube a také někam na fileserver v plném rozlišení.
No škoda žes nedorazil, obešli sme pár barů (Perpeetum, 7.nebe + ještě nějaký dva, u kterých si nepamatuju jména) a nakonec skončili v Remixu, kde to bylo supr. Útulný, relativně dobrá hudba a hlavně spousta nádhernejch holek :-) Myslim, že i kdybys byl na Mattonce, určitě by sis to užil...stejně jako myAllInOne píše:
zdar chlape, kde ste nakonec skončili? Já dojel dom nběkdy po půlnoci a v neděli dopo sem ještě něco vezl dom, takže bych to už nedávao, leda že bych tam seděl někde nad Matonkou do rána)
PEPEstyle píše:No škoda žes nedorazil, obešli sme pár barů (Perpeetum, 7.nebe + ještě nějaký dva, u kterých si nepamatuju jména) a nakonec skončili v Remixu, kde to bylo supr. Útulný, relativně dobrá hudba a hlavně spousta nádhernejch holek :-) Myslim, že i kdybys byl na Mattonce, určitě by sis to užil...stejně jako myAllInOne píše:
zdar chlape, kde ste nakonec skončili? Já dojel dom nběkdy po půlnoci a v neděli dopo sem ještě něco vezl dom, takže bych to už nedávao, leda že bych tam seděl někde nad Matonkou do rána)
AllInOne píše:
tak to je hustý) Já právě žádnej diskotékovej maniak nejsem,ale shodou okolností sem v pátek (den před srazem) zavítal s Petrem do Remixu,ale asi sme tam byli moc brzo, pač tam nikdo skoro nebyl, tak sme šli pryč
) Byl jsem tam asi po 4řech letech
)
Hlavně že máte na brno dobrý vzpomínky)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé