Auťas píše:Tak mi to, pokud se nestane zázrak, tentokrát nevyjde. Jsem v práci. Celou dobu jsem se těšil a teď za mne nemá kdo zaskočit. Jen ať někdo přijde, abych příště zaskočil já. Taky to nepude![]()
jakub píše:@ludek_f
No céčka jsem ještě zažil, ale byl jsem out, protože mě nějak nechytly.![]()
Tak já jsem teda MB, protože jedu z CL do PH vozem KIA s STK a ME kolem HP a po JS až do D a pak do KL v SK.....teď už je to snad jasný![]()
![]()
![]()
To máš pravdu a proto bych stím měl zkusit ještě něco udělat. Rád bych Vás všechny poznal :-)vladislav píše:Jezevec33 píše:To aby si člověk bral slovník.. :-D. Mrzí mně že se "zase" nezúčastním :-(
To je škoda...Bohužel na tajnou misi je to tentokrát trochu daleko...![]()
nocnik511 píše:jakub píše:@ludek_f
No céčka jsem ještě zažil, ale byl jsem out, protože mě nějak nechytly.![]()
Tak já jsem teda MB, protože jedu z CL do PH vozem KIA s STK a ME kolem HP a po JS až do D a pak do KL v SK.....teď už je to snad jasný![]()
![]()
![]()
naprosto jasný....a já bych si v autě pustil k tomu tohle zkratky
Jezevec33 píše:To máš pravdu a proto bych stím měl zkusit ještě něco udělat. Rád bych Vás všechny poznal :-)vladislav píše:Jezevec33 píše:To aby si člověk bral slovník.. :-D. Mrzí mně že se "zase" nezúčastním :-(
To je škoda...Bohužel na tajnou misi je to tentokrát trochu daleko...![]()
Martin píše:Tak jestli to máš takový kousek, tak se přidej k nám. Do Průhonic k Benzině to určitě nebudeš mít tak daleko.
vladislav píše:Tak na sobotu nám předpovídají hezké počasí...dobrá nálada je samozřejmostí..takže vypadá to na super srazík....![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé