Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Pane bože já jsem tak blbej až to není hezký!!!!!!! Už jsem to asi našel. Že mi to sakra nedocvaklo hned hlavně že o této osobě mi Radek (snike) minimálně dvakrát vyprávěl.
Většina lidí již uhádla ... tak pro ty ostatní menší nápověda Ta osoba, kterou hádáte, má s naším srazem mnohem více společného, než jen nedaleké místo svého narození a celoživotního působení Co to je, pozná každý až uhodne.
P.S.: Kdyby ta osoba žila, jistě by na náš sraz přijela
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 16.888 km ... Kanec klubu
no práve som pozeral dlhodobú predpoveď počasia a podľa tejto stránky by v čase zrazu malo byť ideálne počasie okolo 23-24°a slnečno. Tak hádam to tak bude http://www.slunecno.cz/mista/praha-1-7
Je vidět, že se hoši snažili a objednali prima počasí. Jasno, ani horko ani zima, prostě super. Ještě přežít příští týden smršť jednodenních otázek, tedy pokud se bude opakovat loňský scénář. Je to jako náhlá smrt ve sportu, víš - nevíš, žádná další indicie.