Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Myslím si, že je každému jasné, žes to nemyslel zle a jde Ti o dobrou věc. Snad to organizátoří srazu pochopí a vrhnou se znova do příprav. Bylo by moc škoda, kdyby se to nepovedlo.
*Berka*To mi nemuzes udelat,vcera jsme to z manzelkou probirali a naplanovali jsme si volno. Radi bychom prijeli.Nehazej flintu do zita,kdyz jsi to tu z klukama rozjel . Jak tady pise androgerman dej pevny termin a ti co chcou si to zaridi a prijedou.Byla by skoda takovy sraz rusit
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
Ja myslim, ze Radek s Pavlem urcite vypomohou, neb tento kraj take dobre znaji. Pokud by to melo byt nekde kolem Berounky tak by snad ani nemel byt tak velky problem najit vhodne ubytovani. Vcera jsem vecer koukal jake jsou v techto mistech ubytovaci moznosti a co by se zde dalo udelat za program.
Dnes jsem mluvil s p. Čermákem a dá mi vědět jaké má volné termíny. Dnes měl hromadu práce se stavěním nových chatek takže mi to pošle mailem. Co se mě týká, je mi úplně jedno který termín to bude, protože standardně nemám volno nikdy a stejně si o něj musím v práci vždy říct. Šlo mi o to, že zde dáte vy nějaký návrh termínu který by vyhovoval vám. Mě na termínu absolutně nezáleží. Nikdo nic jiného nenavrhnul. Až přijde odpověď od p. Čermáka tak vám ji sem dám a vy si vyberete. Jen tedy doufám že se pak dostaví alespoň víc jak 30 osob , jinak budu za totálního blbce když mi nestačí 49 míst.
Dokud nebudeme mít zajištěné ubytování na 100% nemůžeme pokračovat dál.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Vis, tohle je prave to s cim do toho musis jit, kazdy kdo poradal srazy tak taky trne hruzou, jestli vubec naplni volnou kapacitu. V tvem pripade se ale nemusis obavat, je to velky sraz a jak sis mohl vsimnout tak uz na minisrazy typu privitani jara s Kiou je prihlaseno pres 40 osob. Rakovnicko je hezky kraj a verim, ze i zde prijede hodne lidi. Pokud bude usit k tomu program tak je uspech zarucen.