Tak přátelé,
sděluji vám, že v pátek dne 3.6.2011 se uskuteční exkurze do výrobního závodu KIA MOTORS v Tepličce nad Váhom. Termín byl potvrzen Katkou Vokounovou z KMCZ. Detaily budou uvedeny později. Nicméně časově to bude vypadat takto:
11.30 sraz účastníků na stanoveném místě u výrobního závodu v Tepličce
12.00 společný oběd v režii KIA MOTORS CZECH přímo ve výrobním závodu
poté bude následovat prohlídka závodu
po prohlídce společná jízda na místo 8. srazu Kia Clubu CZ/SK
(protože prozatím není jiný návrh než Štúrovo, tak zatím kalkuluji s touto variantou; v případě jiného návrhu resp. jiného místa konání srazu se vše přizpůsobí)
Konkrétní záležitosti k celé akci, jako místo srazu, trasa přesunu kolony atd. budou specifikovány později, avšak s dostatečným předstihem. Tímto vyzývám ke spolupráci někoho ze Slovenska, kdo by připravil po ujasnění místa 8. srazu celou cestu s dalšími upřesněními (časový harmonogram, trasa, nutnost dálniční známky, místa zastávek apod.). Prosím, aby se mi ozval přes SZ.
Přihlašování na exkurzi zde:
meeting.php?sort_field=meeting_time&sort_order=ASC&filter_by=none&filter=&closed=1&meeting_signon=0&meeting_approve=0&start=0&mode=manage
Přihlašování bude aktivní do 31.3.2011!!!!!! Do této doby se můžete přihlašovat.
Poté bude seznam účastníků předán KMCZ.
Každý, kdo se přihlásí, mi v SZ začle tyto údaje: nick, jméno a příjmení a obec, ve které má člen a účastník exkurze trvalý pobyt (týká se každého účastníka). Tyto údaje mi postačují do týdne po ukončení přihlašování. Kdo mi ve stanovené době údaje nepošle, nebude moci do závodu. Žádám, aby se přihlašovali pouze ti, kteří ví, že se exkurze zúčastní. Pokud se nakonec nebude moci zúčastnit z jakýchkoliv objektivních důvodů, nevadí, je to se značným předstihem a s něčím takovým se počítá. Nepřihlašujte se však prosím vy, kteří počítáte s účastí menší než 80 – 90 %. Přihlášení účastníků, kde bude uvedeno méně jako 80%, nebudu brát v potaz.
Pokud se někdo nebude moci zúčastnit exkurze, byl přihlášený a zaslal mi požadované údaje, prosím, aby mi toto sdělil v SZ, abych mohl upravit seznam účastníků. Nemám na to, abych průběžně porovnával seznam s přihlášenými účastníky v hlasování a pátral po rozdílech. Snad každý dovede tyto mé požadavky pochopit.
Upozorňuji, že maximální počet návštěvníků může být 50. V případě překročení tohoto počtu bychom redukci provedli podle toho, kdo je přihlášen, v jakém počtu atd. V tomto duchu si vyhrazuji právo provést redukci, avšak po vzájemné konzultaci resp. dohodě s příslušným členem. Ovšem domnívám se, že těch 50 míst se zřejmě nepřekročí.
Ve vlastním zájmu prosím průběžně sledujte toto vlákno, abyste včas měli aktuální informace a mohli na ně případně zareagovat. Jakékoliv info budu zapracovávat zde a budu na ně upozorňovat i samostatným příspěvkem v tomto tématu.
Je jen velkou škodou, že kvůli autosalonu v Brně se společné akce nebude moci zúčastnit nikdo z KMCZ.
Dále jen informuji, že počítáme s Katkou i s umožněním návštěvy autosalonu v Brně v neděli příp. v pondělí. Až budu vědět podrobnosti, sdělím je. Vstupenky pro naše členy by byly zdarma.