Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Mohu povrdit! Nejprve mě zachvátila euforie, jak to jede na tej koloběžce fajně rychle dolů a pak jsem vletěl do úseku co je hezky rozbitý a vybíral jsem to až někde v trávě mimo cestu. Bez přilby a byl jsem rád, že jsem to ukočíroval. Takže kdo se na kolbce budete chtít svézt, tak opatrně. Ta cesta nic moc a je to fakt fofr!!! No a procházka po hřebenu je necelé 3 km a najdou se opravdu modelky, co si to tam v letních šatičkách s cuklema po těch kamenech šinou na procházku. Doporučuji alespoň botasky. Jinak moc hezká a pohodová procházka. No a pro Sbormistra, který bude mít již tradičně těžké to ráno v neděli doporučuji lanové centrum pod kopcem. Je to hned u parkoviště a trochu se protáhne.
runis píše:No a pro Sbormistra, který bude mít již tradičně těžké to ráno v neděli doporučuji lanové centrum pod kopcem. Je to hned u parkoviště a trochu se protáhne.
Jaké tradičně těžké nedělní ráno ? Vůbec nevím, o čem to mluvíš a navíc to může být i v sobotu. Tentokrát přijedu řádně vyzbrojen, pořídil jsem si pro klid duše profi alkohol tester. Jen doufám, že mě pustí v neděli domů.
Petr je velký dobrák a chce každému vyhovět. Pak nedokáže odmítnout a potom chudák trpí. Ale, abych se také přiznal, srazy mám za sebou jen dva, malý a velký a jedno ráno bylo i pro mne celkem těžké. Tož si zase šrnkneme na 10. srazu. Jen nějak nemůžu přijít na chuť tomu co pijete. To je pro mě trápení. Ale už teď se na Vás moc těším. Jinak koukám, že má Petr zase novou hračku. Očekávám založení tématu: Jaký alkoholtestr použiváte a jaké aplikace v něm.
Páni, na tie sobotné a nedeľné rána treba pamätať už teraz, môj starý otec kedysi povedal, " aj na alkohol musíš mať talent, ak ho nemáš musíš to nahradiť poctivým a pravidelným tréningom", veď sa pozri koľko ľudí nemá hudobný sluch, a čo všetko poctivým a pravidelným cvičením podľa nôt dokážu zahrať. Páni, takže je najvyšší čas začať s pravidelným tréningom, do zrazu ešte môžete byť vo forme.
dedo jozef SPORTAGE FL FREEDOM 2.0 CRDI/4WD 105 555 km
*snike* No vidim ,ze Radhost zabral.Uz jsem si myslel,ze turistiku tady nikdo neuznava
Jo a jestli si dobre pamatuju,tak na pustevnach je moznost si pujcit i kola. Jinak,na Radhosti je specialita Valazska Kyselka a je vynikajici.Samozrejme pro ty co maji radi zeli.
Ano,ano kyselica ,vsem se omlouvam,pisi to v praci a na mobilu.
Naposledy upravil djtomy1 dne 12.01.2012 14:11, celkově upraveno 1
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
Amateri kteri neumi pit, ty si davaj takove utrejchy, si mysli ze jim to pomuze ( tonouci se stebla chyta ) Dobre promasteny zaludek je ten spravny zaklad na poradnou vypijendu, to zna prece kazdej kdo dela zabijacky, mastit, chlastat, mastit, chlastat a rano je zase jako rybicky
PS: jasne ze si delam srandu. Rano me boli hlava stejne at delam co delam, na poslednim listopadovem setkani jsem nebyl sam
Naposledy upravil mbiron dne 12.01.2012 15:42, celkově upraveno 1