Je mi ľúto, v sobotu nemôžem (ohlásila sa firma na kanalizáciu). V nedeľu určite prídem.
P.S. múzeum poznám
Blackdeath.p píše:Ja na to kaslu prijedu spinavej jednak nemam cas a druhak u Jarci delaji asfaltku takze mi auto nevydrzi ciste ani 5 minut.
Mel bych dotaz na mistni a kraje znalce. Zdali by neco doporucili v okoli co stoji za to navstivit. Kolona do ktere se planujeme v patek zapojit ma v planu navstivit macochu a okolni jeskyne ale to my s Jarcou asi vynechame jelikoz uz jsme tam byly tak vymyslim nahradni program i za cenu toho ze se nekde za Brnem od kolony trhem a pojedeme si svym smerem. Prosim vas o rady a tipy co bychom meli nebo mohli navstivit mimo program srazu at uz po ceste do Roznova ci v jeho blizkem okoli. Dik
matysekul píše:Ubytování lze platit kartou,v restauraci v kempu zřejmě ne.Jiné restaurace včetně sobotního oběda většinou není problém.
Blackdeath.p píše:Blackdeath.p píše:Ja na to kaslu prijedu spinavej jednak nemam cas a druhak u Jarci delaji asfaltku takze mi auto nevydrzi ciste ani 5 minut.
Mel bych dotaz na mistni a kraje znalce. Zdali by neco doporucili v okoli co stoji za to navstivit. Kolona do ktere se planujeme v patek zapojit ma v planu navstivit macochu a okolni jeskyne ale to my s Jarcou asi vynechame jelikoz uz jsme tam byly tak vymyslim nahradni program i za cenu toho ze se nekde za Brnem od kolony trhem a pojedeme si svym smerem. Prosim vas o rady a tipy co bychom meli nebo mohli navstivit mimo program srazu at uz po ceste do Roznova ci v jeho blizkem okoli. Dik
To tu není nikdo místní ????
Blackdeath.p píše:...Mel bych dotaz na mistni a kraje znalce. Zdali by neco doporucili v okoli co stoji za to navstivit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé