Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Upřímě mě mrzí, že s náma nebyl Milan a tu tour de biere nenatočil. Ještě jednou děkuji Petrovi za plnohodnotný výklad z dějin pražského studenta a návštěvou míst uhašení žízně. Škoda, že nebylo víc času toho navštívit víc a příště si beru sebou šoféra
chci poděkovat Snikovi za upozornění na konání srazu, ale musím se omluvit... bez mučení se musím přiznat, že jsem na to úplně zapomněl a navíc jsem ještě nastadlej... já vím, jsem OSEL... omlouvám se a snad příště...
Dr.Melounek píše:A kde je video z této produkce???
Neprovokuj, Petr sa vyhraza ze dnes na to pride ako to tam dat V kazdom pripade, ak by to chcel niekomu ukazovat tak sa ho najprv opytajte ako sa pouziva osuska ... to tiez pekny pribeh
Et tu Brute? Víš jak to je, nechtěla jsem, musela jsem. Nechtěl jsem vám dělat ostudu na YT, ale asi změním názor. Jinak tato vrcholná umělecká produkce je u mě samozřejmě ke zhlédnutí.
Tak konečně mám možnost cítit (bohužel), jaké to je, nebýt na předpřípravném výboru a jen z povzdálí na foru sledovat fotky z úspěšných jednání. Přátelé, je to utrpení.