Áno súhlasím s takým názorom, začiatok mája je rozumný termín,pravda že aj mi ušiaci nováčci sa určite chceme zúčastniť aj na jar s Kiou aj na 9 zráz KIA, pravdaže ak nám do toho niečo nevojde vždy všetko nemusí vyjsť.Je tu veľa akcii Č.Budejovice,Košice,a kde čo sa chystá, taktiež by som chcel byť všade ale to nejde.D
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Taky jsem pro pevný termín jen jsem si tak trošku postěžoval jelikož nevím jak to vše dopadne i když bych chtěl slavit narozeniny s váma. tak to bude záležet na přítelkyni protože mám pul kulaté a přednost určitě dostane rodina. Takhle když vím že ten víkend budu mít takto obsazen tak se odtrhnu asi jen na otočku a to je škoda ....
Termím je fajn, ale tak mně při pohledu do kalendáře napadlo, že by nebylo od věci se na sraze, kde se nás, co se pravidelně scházíváme na Velkých srazech, sejde většina, domluvit na nějaké pravidelnosti. Třeba: že jarní srazy budou vždycky druhý nebo třetí týden v květnu, no a podzimní to samé v říjnu. Odpadlo by tím každoroční dohadování o termínech a každý by si mohl zajistit volno na X let dopředu . Tak pánové a dámy, teď do mně!!
Slavo, asi si Tě všichni bojí, nikdo se neodvážil Tak to vezmu na sebe. Já myslím, že to není dobrý nápad. Stačí vědět přibližný termín, například v první polovině června bude velký sraz. Ještě lepší příklad je termín Přivítání jara s , které je vždy začátkem května a motají se tam volné dny 1. a 8. Třeba letos vychází svátky na úterý, takže se přímo nabízí možnost si sraz prodloužit. Navíc by se stanovením pevného termínu na několik let dopředu svázaly ruce organizátorům.
*Sbormistr* Plne stebou souhlasim.Staci znat mesic treba ten Kveten ,Rijen a pak to upresnit.Neco se muze zrusit a organizatori budou nahrani ,treba jako ted ta prohlidka muzea. Osobne si myslim ze znat presny termin mesic az dva dopredu ,by melo kazdemu stacit na to aby si zaridil volno.
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
Privitani jara s Kiou se snazim vlozit vzdy do zacatku kvetna, to snad uz vi kazdy. Ohledne srazu velkeho je to hlavne o poradatelich techto srazu. Nechapu o cem se tu vlastne debatuje, nikdo zatim zadny navrh na velky sraz nedal takze se neni o cem bavit.