Pokud někdo budete měnit EUR za Kč, tak se můžeme domluvit, eura budu potřebovat.... Písněte mi případně přes SZ (abych věděl předem a vzal si dostatek Kč...)
Já dorazím v pátek ráno. Měl by někdo volné jedno místo v autě na páteční exkurze ?
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Koukam na vyhled na sobotni pocasi a nevypada to zatim nic moc , takze menim moji ucast ze sobotni na patecni Kdyz se nepotkame nekde ve meste, tak se potkame pri obede
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Tak já ještě v práci... ale asi někdy po 12 bychom se měli sejít s Leem a pak se uvidí... Všem šťastnou cestu a "see you soon"... PS: Doufám, že to bude také částečně i víkend "pasivně sportovní..."
Za chvíli také vyrazím, ale cestou mám naplánovaných pár návštěv, takže příjezd v pozdním odpoledni. Všem a účastníkům srazu přeji šťastnou cestu a jak říkají na dopravním zpravodajství rádia Impuls "ventilek v duši"
jsem v prostoru, slunéčko, ale větrno , LTE od O2 nejede, ale je tu nějaká WiFi Free ubytování OK, každé polovině chatky naleží kuchyňsky koutek, Sociál (WC,umyvadlo a sprchový kout) dva pokoje s dvěma lůžky .Třetí dveře jsou kotel atd
Naposledy upravil Stefi dne 07.05.2015 16:04, celkově upraveno 3
Tak čau chlapci jak je ve Varech u nás je krásně tak to snad tak zůstane,a moc to stím koštováním nepřežeňte at jste zítra k použití,jináč ráno po te 8 jsme tam, tak se na vás už těšíme