No, takové řeči mi chyběly. Ještě že vás vidím jen několikrát do roka.....

Jenom Petře abys měl pořádně nastudovaná pravidla. Taky studuji a budu ti tam házet chytáky....

No, tak to si nejsem vůbec jistý, že v sobotu ty pravidla budeme znát.....Sbormistr píše:Leo, pravidla budeme studovat společně zítra večer, během práce předpřípravného výboru. Přípravný, s mezinárodní účastí, zasedá až ve čtvrtek.![]()
Ale připustí. Jedno modré tady už jezdí špinavé skoro rok.mbiron píše:Auta nemyjte, Cambrla nam je urcite rad a zdarma nalesti, prece nepripusti ostudu aby tato znacka jezdila po Zlenicich jak prase![]()
No, tak nevím, jestli je to info zrovna smutné. Právě jsem s ní mluvil, anestetikuje čím dál veseleji a sedí v místnosti pro takový druh anestézie přizpůsobené. Přijede určitě.mbiron píše:PS: Mame jednu smutnou zpravu. Pavlina si dnes privodila zraneni nohy a ma to v sadre, jestli prijede v patek vecer zalezi na kontrole u lekare.
Leo bude muset pro ni vymyslet individualni program na sobotu aby se vsude dostala
Petře, wifi je. Je divné, že zrovna ty si takovou věc nepamatuješ!!!!!!Sbormistr píše:... úplně jsem zapomněl na zásadní otázku.Jak jsme na tom s wifi sítí ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé