Dobré srazové ráno. Počasí se umoudřilo, sice je zima, ale už neprší. Včerejší večer přežili všichni v pořádku a dostavili se na snidani. Ani Miro nebyl pod stolem. PS: Není tu wifi.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Sedíme v restauraci Lebeda v Lužné. Těžko odhadnout, jak dlouho budeme obědvat. Potom je volný program, střelecká soutěž začíná v 17 hodin. Já a spido s kočkami se po obědě přesuneme do hotelu Jesenice. Tam je aspoň teplo a wifi. Jinak Leo hlídá kemp.
Tak jsem prave dorazil domu ze srazu. Pocasi tentokrat nebylo nic moc ale sestava clenu vse vynahradila. Skoda ze jsem nemohl byt po celou dobu srazu. Pri pohledu na obcerstvovaci skupinky se mi domu nechtelo o to vic, tak snad priste.
Strelecka soutez byl dobry napad a konecne bylo objasneno tajemstvi jmenem Kolin Udatny, jen Leo v tom ma jeste zmatek
Koline, zahada urcite ale Leo to jeste dlouho bude rozdychavat Jen jsem mel pocit, ze pocet prihlasenych zdaleka neodpovidal poctu pritomnych - skoda bylo to jako vzdy velice zabavne a vedouci strelby bude mit jiste na taliri dlouho svuj strelecky vysledek tusim to byla cista nula
Musim se Lea zastat, pravdepodobne mu nikdo nerekl, ze se ma strilet na ten stredovy terc a on strilel na ten mensi vpravo
DSC_0101.jpg
DSC_0106.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
On jako profesional musi vedet kam se strili kdyz pred samotnou strelbou rozdaval pouceni jak postupovat pri strelbe Drzel to jako kdyby strilel kazdy den ale vysledek vypadal jako by to drzel poprve v zivote
Originaly v lepsim rozliseni a kvalite poskytnu jednotlive na vyzadani, mam pomaly internet tak musim obrazky zmensovat.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)