Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Je to jen zašifrované jméno Jan Antonín z Eggenbergu. Je dětská říkanka: Antonín vezl kmín, vezl Káču na trakáču.... Egge jsou německy zemědělské brány, Eggen je vláčet pole branami a Berg je jasné Vždyť je to tak jednoduché a logické. Těšte se na příští týden.
Vsem se moc omlouvam, ze jsem nevkladal do dnesniho dne indicie protoze jsem byl pracovne vytizen. Ani nevim jak toto kolo probiha a jestli nekdo uhodl. Od zitrka jsem uz pripraven zasahnot. Nicmene mam smutnou zpravu a to, ze se nemuzeme zucastnit tohoto jarniho srazu ze zavaznych rodinnych duvodu.
Tak to je mi líto, držím pěsti ať to v rámci možnosti dobře dopadne. Jinak můžeš být zítra připraven jak chceš, ale indicií nevložíš, protože příspěvek založil v pondělí Jakub. Včera i dnes jsem požádal moderátory o vložení.
Petře, to nám děláš naschvál, aby nebyl pohodový víkend, jen asi v průběhu 15 minut jsem za pomoci Googlu objevil víc jak 20 kousků , a teď babo raď, ještě že jdu ráno do práce , tak vypínám noťasa a jdu