Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
4 body v kapse, to je dost slušné , horší to bude příští týden, to jsem na horách, kde není ani signál GSM . Snad to nějak vymyslím , asi vyrazím na běžky a někde ho snad chytnu .Doufám, že nebudu běžkovat celý týden...
Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+ Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
Jak znám Radka bude to určitě nějaká blbost, ale za boha na ní nemůžu přijít když najdu něco co by mělo spojitost s 27 jazyky vesmírem a druhou světovou válkou tak se to zase nijak neváže k české nesmrtelné ikoně a na opak .
Já jsem dneska od rána úplně mimo a druhá indicie mě dorazila. Vůbec nic mě nenapadá Sice jsem měl tip, ale s druhou indicií vůbec nesedí. Asi se půjdu poradit s kamarádkou, co rozdává , třeba se mi potom v hlavě rozsvítí.