Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dneska to nějak vázne. Zatím jen jediný pokus o odpověď. Čím to může být ? Že by jste se zalekli oblíbených zvířátek ? Pomsta je sladká, já jsem si se zvířátky užil dost. Přemýšlejte, přemýšlejte, oprašte znalosti literatury.
Malá nápověda: Hledaný příběh všichni určitě znáte.
Peter, nesměju se, ale konečně začíná být soutěž napínavá.
Sice tam nejste, ale skóre utěšeně roste v můj prospěch. Už vedu 6:0. I když dva soutěžící přesně rozluštili první indicii, tak přesto netrefili. Ale budou to mít zítra o hodně lehčí, už nebudou tak tápat.
Já jsem od narození ateista, tak žádnou pomoc shora nečekám. Je vidět, že dnešní otázka trochu zamotala hlavu i prozatím vedoucím jezdcům pelotonu. Ani jeden zatím neposlal odpověď. Zřejmě žhaví mozkové závity.
Zatím mám ještě šanci, jen to jen 7:0, snad mě někdo zachrání a řekne, že to byla brnkačka. Zatím jste 3 přesně rozluštili první indicii, ale netušíte jaký objekt hledáme. Jeden uhádnul sice typ objektu (i když trochu odlišný), ale nerozluštil indicii, takže pálil vedle.
EDIT: Zatím jste mě neotrávili Už sice začali pálit borci co jsou v průběžném pořadí na bedně, ale samá voda, samá voda. Skóre 9:0 Čekám zbývající odpovědi. Halooooooooooooo.
Nesnižuj jim sebevědomí. Už 4 přesně rozluštili první indicii, jen ji nedokázali správně spojit se zadáním. No a jak už jsem psal, jeden soutěžící skoro uhádl typ hledaného objektu, ale nerozluštil indicii, nebo spíš pálil od boku. Proč by se nemohl najít někdo, komu se povede obojí a odpoví správně ?
EDIT: Spido mě nenechá jít spát a čeká až do půlnoci. Tak už to přežiju a hodím tam hned druhou indicii.
Přátelé, máte druhou indicii, tak se tužte. Včera zůstal terč po Vašich výstřelech neposkvrněn. Předem upozorňuji, že slovo kašna jsem použil záměrně, abych trochu ztížil vyhledávání, takže reklamace nepřijímám.
Podle dosavadních odpovědí soudím, že jsem na tu kašnu neměl upozorňovat. Jen jsem použil odlišný název, aby to z Google nevypadlo na prvním místě. Pokud je v indicii psáno nejslavnější, tak opravdu nejslavnější. Pyšná princezna se sice také koupala v kašně, ale asi to nebude nejslavnější filmová scéna. Mimo naší kotlinu tento film nikdo nezná.
To nie je pravda, aj v našej kotline ho poznáme Veď každoročne bolo cez jarné prázdniny dookola 5 tých istých rozprávok, mrázika som videl veľmi veľa krát
Naposledy upravil barny70 dne 12.03.2013 13:20, celkově upraveno 1