Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Průběh 5. srazu Kia-Club.org - ASAS s.r.o. (Most)

Re: Průběh 5. srazu Kia-Club.org - ASAS s.r.o. (Most)

Příspěvekod snike » 11.10.2009 16:34

I já samozřejmě musím velice poděkovat organizátorům a to hlavně Pepovi, za skvěle připravenou akci, panu Sajdlovi a jeho kolegům za zajištění prostoru ke srazu, za skvělé občerstvení i za testovací jízdy s vozy :kia: Dále pak zástupcům Kia Motors Czech Vítu Pěknému a PR KMC Kateřině Vokounové :yes: Díky patří i paprovi za ukázku techniky Báňské záchranné stanice. Také nesmím zapomenout i na všechny pracovníky a pracovnice krásného rekreačního areálu Benedikt, kteří se o nás báječně starali :drink:

..... obrovské poděkování patří i všem zúčastněným ......díky :thu:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 16.888 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
16888 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Blackdeath.p » 11.10.2009 16:50

Také se ppřipojuji k velkému, ale rychlému poděkování. V Mostě jsem na chvíli zapoměl na veškerý povinnosti. Přijel jsem domů a už zase nic nestíhám a vše se S**E. Nebudu tu opakovat věci co tu již zazněli od Lea, Mbirona a dalších. Vezmu to jen krátce: Organizace super, ASAS Most super. Vedení KMCZ báječný. Prostě Pepa připravil akci na 1 s hvězdičkou. Rádi jsme Vás všecky s Jarčou opět viděli a těšíme se na další setkání.

Fotky dodám později - asi zítra.
Blackdeath.p Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod mbiron » 11.10.2009 17:03

Jsem velice rad, ze se vam v Moste libilo, to opravdu potesi. Jen skoda, ze to pocasi nevyslo tak jak jsem si predstavoval a i program nedopadl presne dle mych predstav, hlavne patecni vylet se vubec nekonal. Pripadalo mi to, ze den je neskutecne kratky. Priste udelame sraz na Krusnohorskych kopcich, nejake to lyzovani a tak podobne? Zimni radovanky a nasi milackove na snehu, to by byly fotky pro :kia: motors proste parada. Napad pana reditele fotit nase auta vsude mozne mi pripada proste uzasny. Rozhodne se do teto akce zapojim.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 11.10.2009 17:09

mbiron píše:..... Napad pana reditele fotit nase auta vsude mozne mi pripada proste uzasny. Rozhodne se do teto akce zapojim.
No jo Pepo, ale on měl na mysli umytá auta, takže třeba ty a snike byste měli být dopředu vyloučení :lol: :lol: :lol:
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Weroniica » 11.10.2009 17:25

Sraz byl super, podle mě lepší jak Babí hora, ale jen můj názor. Kují organizátorům a MOSTECKÉ TAXISLUŽBĚ :thu: Jdu umřít... :sleep:
H L A V N Í - S P A M E R K A, ale jinak mě mají rádi... Fakt! :love:
Weroniica Žena
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Volkswagen Transporter (2000)
0 km @ 10 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 11.10.2009 17:34

Weroniica píše:..... :thu: Jdu umřít... :sleep:
Jak to, vždyť jsi tam furt spala, takže chudák meken musel do nočních a ranních šantánu jezdit sám... :lol:
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Bob69 » 11.10.2009 17:35

Taky se přidávám k poděkování všem, kteří tento sraz připravili a organizovali, ale i těm, kteří se ho zúčastnili :thu: . Byl to můj první sraz :kia: , tak jsem na něj jel trochu s nejistotou, jak to bude vypadat. Objevil jsem ale na něm partu super lidí a perfektní náladu, dověděl jsem se spoustu věcí. Tak ještě jednou dík, ... jo, ten bowling se do příště naučím :yes: :drink:
pro_cee´d * 1,4 CVVT Bílá WD Comfort *
...................................17.000 km spotřeba 7,1 l/100 km
Bob69 Muž
Uživatel fóra

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
17000 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Weroniica » 11.10.2009 17:37

Čambrla píše:
Weroniica píše:..... :thu: Jdu umřít... :sleep:
Jak to, vždyť jsi tam furt spala, takže chudák meken musel do nočních a ranních šantánu jezdit sám... :lol:

Jo a příští sraz bydlím na druhým konci ať už kempu bo čehokoliv, než Čambrla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :help:
Weroniica Žena
Přispěvatel fóra

0 km @ 10 l/100km

Příspěvekod Weroniica » 11.10.2009 17:39

Bob69 píše: ... jo, ten bowling se do příště naučím :yes: :drink:

Není potřeba :lol: Koukal si na výsledky ostatních? To se ztratí :lol:
Weroniica Žena
Přispěvatel fóra

0 km @ 10 l/100km

Příspěvekod Bob69 » 11.10.2009 17:43

... :lol: :lol: :lol: ...právě, že koukal ... ,je to jedna z mála věcí, kde se můžu rychle dostat mezi VIP :lol: :lol: :lol:
Bob69 Muž
Uživatel fóra

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
17000 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod bruczoun » 11.10.2009 17:48

Weroniica píše:
Bob69 píše: ... jo, ten bowling se do příště naučím :yes: :drink:

Není potřeba :lol: Koukal si na výsledky ostatních? To se ztratí :lol:

:twisted: A to ja si zase myslim, ze by se "Osmicka" mela prestehovat blize k "Jednicce", at ma Cambrla velkou radost :evil:
BRUCZOUN
Jo Pregio...jediné auto, ve kterém zažiješ to správné dobrodružství!
... a spát se v něm dá taky :-)
bruczoun Muž
Přispěvatel fóra

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (1) Organizátor srazu (2)

Kia Pregio (2002)
81000 km @ 8.8 l/100km

Příspěvekod Weroniica » 11.10.2009 17:51

Bob69 píše:... :lol: :lol: :lol: ...právě, že koukal ... ,je to jedna z mála věcí, kde se můžu rychle dostat mezi VIP :lol: :lol: :lol:

K VIP máš jen několik pravidel 8-)
1) NIKDY NEPIJ VÍNO S KOLOU!!
2) CO POVÍ ČAMBRLA JE VŽDY PRAVDA A MÁ TO OKAMŽITOU PLATNOST DŘÍV NEŽ TO DOŘEKNE :!:
3) Čambrla musí v tenise i bowlingu vždy vyhrát, jinak je smutný :cry:
4) Na sraz musíš přijet JEN S ČISTÝM A UMYTÝM AUTEM, samozřejmě, že nejčistější má opět náš miláček Čambrla :thu:
5) Pravidla jsou od toho aby se porušovali :lol: Takže se těším na další sraz na "kouřový koutek" :lol: :lol: :thu:
Weroniica Žena
Přispěvatel fóra

0 km @ 10 l/100km

Příspěvekod Bob69 » 11.10.2009 18:30

:thu: ... všech pět bodů jsem si okopíroval a uložil na bezpečné místo, abych se je ve volných chvílích naučil :lol: ... Tak čau na příštím kuřáckým dýchánkům :thu: :yes:
Bob69 Muž
Uživatel fóra

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
17000 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Axel » 11.10.2009 19:18

K internetu jsem se dostal až dnes. Taky děkuji všem organizátorům k uskutečnění této akce. Byl to můj první sraz a bylo to super. Dokonce jsem si zahrál na mini servisáka a mekenovi spravil zadní stěrač, který už měl náběh na ztracení, ale vše bylo zachráněno :) (věděl jsem to z vlastního vozu pač jsem ho tam taky neměl nasazený správně, takže SWčkáři zkontrolovat :!: ) A to že tam bylo nové Sorento :) super...Myslim, že až se začne prodávat tak to bude trhák...Ještě jednou díky všem.
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod Weroniica » 11.10.2009 19:59

Axel píše:K internetu jsem se dostal až dnes. Taky děkuji všem organizátorům k uskutečnění této akce. Byl to můj první sraz a bylo to super. Dokonce jsem si zahrál na mini servisáka a mekenovi spravil zadní stěrač, který už měl náběh na ztracení, ale vše bylo zachráněno :) (věděl jsem to z vlastního vozu pač jsem ho tam taky neměl nasazený správně, takže SWčkáři zkontrolovat :!: ) A to že tam bylo nové Sorento :) super...Myslim, že až se začne prodávat tak to bude trhák...Ještě jednou díky všem.

HA tak to si ty!!! Me to na srazu necvaklo, ale vedet ze ses to ty!!! :lol: Ten kterej nas vsecky porazi ve hrach!! :lol:
Weroniica Žena
Přispěvatel fóra

0 km @ 10 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Uskutečněné