..... obrovské poděkování patří i všem zúčastněným ......díky

Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
No jo Pepo, ale on měl na mysli umytá auta, takže třeba ty a snike byste měli být dopředu vyloučenímbiron píše:..... Napad pana reditele fotit nase auta vsude mozne mi pripada proste uzasny. Rozhodne se do teto akce zapojim.
Jak to, vždyť jsi tam furt spala, takže chudák meken musel do nočních a ranních šantánu jezdit sám...Weroniica píše:.....Jdu umřít...
Čambrla píše:Jak to, vždyť jsi tam furt spala, takže chudák meken musel do nočních a ranních šantánu jezdit sám...Weroniica píše:.....Jdu umřít...
Bob69 píše: ... jo, ten bowling se do příště naučím![]()
Weroniica píše:Bob69 píše: ... jo, ten bowling se do příště naučím![]()
Není potřebaKoukal si na výsledky ostatních? To se ztratí
Bob69 píše:...![]()
![]()
...právě, že koukal ... ,je to jedna z mála věcí, kde se můžu rychle dostat mezi VIP
![]()
![]()
Axel píše:K internetu jsem se dostal až dnes. Taky děkuji všem organizátorům k uskutečnění této akce. Byl to můj první sraz a bylo to super. Dokonce jsem si zahrál na mini servisáka a mekenovi spravil zadní stěrač, který už měl náběh na ztracení, ale vše bylo zachráněno(věděl jsem to z vlastního vozu pač jsem ho tam taky neměl nasazený správně, takže SWčkáři zkontrolovat
) A to že tam bylo nové Sorento
super...Myslim, že až se začne prodávat tak to bude trhák...Ještě jednou díky všem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé