Dle mého názoru a zkušeností by pořadatel srazu měl uvést jen jeden konečný termín. Jestli nechá rozhodovat o termínu nás členy, tak je sám proti sobě a jen si tím zkomplikuje organizaci srazu.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 16.888 km ... Kanec klubu
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
S ohledem na místo konání bych doporučil trochu v předstihu řešit, s ohledem na možnost ubytovacích kapacit v dané lokalitě, případný počet účastníků. Mohlo by se stát, že se všichni na jedno místo nevejdeme
Omlouvam se vsem ale v soucastne situaci resim jeden zavazny problem, ktery nema s klubem nic spolecneho. Proto i informace zde uvedene mohou nekomu pripadat zmatecne ale vychazeji z momentalni situace.
Pokud se budeme bavit o miste srazu tak myslim ze Adrspach je v pohode. Datum ja sam nejsem schopen upresnit a proto ho predkladam k debate, jestli v prvni polovine kvetna a nebo az v te druhe.
Podla mna ani tu nie je co riesit. Najlepsi termin je 10.5-11.5 kedze 8.5 je volny den. Takto zraz mozeme natiahnut o dva dni tak ako to bolo po minule roky. Ja uvazujem, ze by som prisiel v stredu(7.5) podvecer, alebo stvrtok(8.5) doobeda.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Celou sobotu jsem venoval ubytovani v dane lokalite, docela velky problem sehnat ubytovani pro cca 30 lidi a jeste s restauraci. Kdyz uz jsem nasel dva vhodne podniky taky byly oba v dany termin obsazene. V jednom mi dokonce majitelka doporucila prehodit termin na tyden pred nebo tyden po Pokud nekdo mate s danou lokalitou zkusenost a znate nejaky takovy podnik tak mi prosim poslete SZ. Byla by skoda celou partu roztrhat do nekolika penzionu. Program se uz postupne zacina tvorit a stejne jako kazdy rok bude nasledovat soutez.
Pratele kamaradi Pro zarizovani dalsiho srazu bych potreboval vedet kolik z vas tento sraz prijede. Zajisteni ubytovani v dane lokalite neni vubec jednoduche a zatim se mi poradilo sehnet jen jeden penzion v Trutnove U peti buku, kde je kapacita pouze 25 luzek. Pokud nekdo z vas nekdo vedel o necem vetsim rad budu za kazdou informaci.
Nabídka ubytování v penzionu s kapacitou 40 lůžek. Možnost parkování. Kontaktní údaje Adresa: Na Zada 650 542 33 Rtyně v Podkrkonoší GPS: N 50°30.30917', E 16°4.56212' Telefon: +420 499 888 121 Mobil: +420 602 791 398 Email: opgt.brno@worldonline.cz (Adršpach cca 25 - 35 km, záleží kam....), nebo, ale je to dál http://www.velehradek.cz/ldt/index.php? ... &Itemid=57
Stefi tak jsem tam poslal dotaz na volno v dany termin, nevypada to tam vubec spatne. Jen nepotesim kuraky, zase nekurackej, koneckoncu jako vsechny co jsem za cely tyden nasel. Bylo by dobre asi vyhlasit prihlasovani na sraz at se uz pohneme z mista.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Tak jsem obvolal ubytovani dle navrhu Stefana, takze maji volno. Asi by bylo dobre se dohodnout kde to nakonec bude. Stefanovo navrh ma vetsi ubytovaci kapacitu, muj ma asi lepsi prostredi a asi i lepsi kuchyn. Takze Trutnov nebo Rtyne? Nebo snad jeste nejaky navrh?
Pepo, ten penzion vypadá moc dobře, dokonce je i lacinější než Rtyně, ale celková kapacita 24 lůžek nám asi nebude stačit. Tedy alespoň doufám, že to nedopadne s účastí jako loni a vrátí se to k normálu 30-40 lidí. Nebo jsem moc velký optimista?
těch 20.00 7.5.2014 je krásný čas, ale dovču mám v plánu až od čtvrtka, a je odpoledni, zítra prověřim či to půjde, když ne tak až čtvrtek kolem poledne asi bych dal Rtyni, chci být optimista Anebo stanovit nahlášení účasti/do termínu/ a na bázi prognóz určit místo