Doplnil jsem první info o programu srazu. Další detaily včetně časů budu ještě průběžně doplňovat Zítra zavolám do Vojtěchova, abych zjistil obsazenost a požádám o kontrolu zda máte všichni své ubytování potvrzené.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 20.999 km ... Kanec klubu
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Letos je nějaký špatný rok. 12. sraz jsem podcenil. Svezení s GT mi překazila dovolená, Dovolenou mi pokazily noční diskotéky a nemožnost spánku, střevní potíže a nabourané auto. 13. sraz mi překazil zaměstnavatel služební cestou do zahraničí. Asi to bude tím 2013 Snad se s vámi alespoň dopoledne podívám na autodrom.
Ahoj. Platili jste tu zálohu? Po mě ji nikdo nechce. Nerad bych tam přijel a zjistil, že pokoj dali někomu jinému. Psal jsem tam 2x. 1x mi napsali, že mi to rezervují, ale na žádost o zaslání podkladů pro zálohu mi nikdo nic nenapsal
Nová Kia Cee'd SW, 1.6 GDi, Exclusive (2012) ; Hyndai i30 kombi N Line, 1.5 TGDi Mild hybrid (2023)
Michale mluvil jsem s pánem a platit zálohu již nemusíš Doufám, že všichni kdo si rezrevovali ubytování, dostali potvrzení o rezervaci Jak tak koukám, tak nás tam moc nebude ... ale i tak se na vás všechny těším
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 20.999 km ... Kanec klubu
Tak naše účast je zase velmi nejistá kvůli onemocnění v rodině, tak jsme se zatím ani nehlásili. Tajně doufáme, že to snad na poslední chvíli vyjde, jako na předchozí sraz .
Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+ Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
ja som myslel, ze pojdem kolo 8:00 zo ZA, cize to by som dorazil pred obedom, ale dedojozef sa ozval ci nepojdeme spolu, tak to by som asi dorazil cosi neskor.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Ano - asi tak nějak to vypadá zatím - a ideální trasa jak se vyhnout zrovna u nás problematické části dálnice ...Ledeč nad Sázavou - Světlá nad Sázavou - Havl. Brod - Přibyslav - Žďár nad Sázavou - N. Město na Moravě - Vojtěchov - všeho všudy asi 80 km ...
Tak jsem se díval na přihlašování a vypadá to na velmi komorní sraz. 12 členů, z toho 2 na 50%, nálepka z 13. srazu bude hodně cenná. Napadá mě kacířská myšlenka: Má při tomto zájmu o srazy vůbec smysl pořádat další ?
Jak je časově naplánováno sobotní zahájení srazu a odjezd. Rád bych přijel alespoň na sobotu a udělal sobotní program. Bohužel více nestíhám. Popřípadě bych se připojil v Brně. To mám z Olomouce asi nejlepší.
Duvodu muze byt kopa, proc se lidem na tento sraz zrovna moc neche (termin konani, vzdalenost, finance, atd.) to se neda nic delat o to vic se hadam budou tesit na ty dalsi
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Časy na sobotu jsem již doplnil. Zahájení srazu 9:00, odjezd na brněnský autodrom 10:00 a zhruba od 11:00 program na autodromu. Oběd proběhne v nějaké restauraci či občerstvení na autodromu, případně cestou zpátky do Vojtěchova. Nebudeme ho tentokrát organizovat jako společný Po návratu do Vojtěchova nám Standa předvede elektrokola a koloběžky.