Nazdar všem. Tak s ohledem na počet přihlášených a na to, že jsem již před třemi týdny ofiko objednal ubytovací kapacitu v SOM, považuji předběžný zájem za standardní přihlášení (ne již za předběžný, nezávazný). Pokud by někdo potřeboval svou účast z tohoto důvodu nějak upravit, buďte tak hodní a udělejte to, ať víme, jak na tom jsme. Na začátku června bych zase zaslal tabulku s údaji k ubytování a stravování event, i k programu. Na začátku července budu muset jako vloni dát přehled. Samozřejmě s možnou korekcí jako v předchozích letech. Ale potřeboval bych začít pomalu pracovat na programu. Hlavně bych to viděl směrem k nějakému sportu. K tomu bych ale potřeboval vědět, zda byste byli schopni a připraveni se zúčastnit nějakého sportovního zápasu. Nabízím tenis, stolní tenis, nohejbal a volejbal. A poprosil bych vás, abyste mi co nejdříve, nejlépe cestou mailu (
cambrla@centrum.cz), zaslali informaci, do kterých z uvedených sportů byste se mohli či chtěli zapojit. Doufám, že mi neodpoví všeho všudy dva - tři. Podle zájmu bych pak program směřoval.