Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Čambrla píše:Je možné Jirko v campu uplatnit tu skupinovou slevu? Vychází mi z toho, že by se neplatila chatka jako celý objekt, ale jen lůžko na noc, což by určitě bylo výhodné pro ty, co by v chatce neobsadili všechny lůžka.A co se týká toho mládí...... kolik že to let ještě musíte chlapci dělat, než se dostanete do důchodu???
![]()
![]()
![]()
mbiron píše:Kdyz se ti stane prace konickem tak tyhle malichernosti nepocitasNaopak ja potrebuju delat jeste dlouho abych zaplatil hypoteku a to bych s tvym vekem nemel sanci. Stejne uvazujeme ze duchodce z klubu budeme vyrazovat a posleme je taky do kluboveho duchodu
aiwak píše:Čambrla píše:Je možné Jirko v campu uplatnit tu skupinovou slevu? Vychází mi z toho, že by se neplatila chatka jako celý objekt, ale jen lůžko na noc, což by určitě bylo výhodné pro ty, co by v chatce neobsadili všechny lůžka.A co se týká toho mládí...... kolik že to let ještě musíte chlapci dělat, než se dostanete do důchodu???
![]()
![]()
![]()
Leo, v tuto chvíli si nejsem úplně jistý, ale samozřejmě to prověřím a dám vědět.
bruczoun píše:Taaaaak uz jsem vas prokoukl! Ja tady dobrovolne nabizim sve ubytovaci kapacity, teplo domova (a Temelin si klidne strcte za klobou, vystacim si s naftou), uskromnuji se, aby i dalsi si mohly uzit superparty a vy me takto obvinite
fnu fnu
to neni feeer
![]()
jaaaa to myslel dobreeee![]()
Tak nebreč, třeba si to nakonec Leo rozmyslí a ubytuje se u tebe![]()
aiwak píše:bruczoun píše:.... Ja tady dobrovolne nabizim sve ubytovaci kapacity, teplo domova, uskromnuji se, aby i dalsi si mohly uzit superparty a vy me takto obvinite
fnu fnu
to neni feeer
jaaaa to myslel dobreeee
![]()
aiwak píše:bruczoun píše:Taaaaak uz jsem vas prokoukl! Ja tady dobrovolne nabizim sve ubytovaci kapacity, teplo domova (a Temelin si klidne strcte za klobou, vystacim si s naftou), uskromnuji se, aby i dalsi si mohly uzit superparty a vy me takto obvinite
fnu fnu
to neni feeer
![]()
jaaaa to myslel dobreeee![]()
Čambrla píše:Zítra už bylo včera a furt žádné nové infoaiwak píše:Přátelé, kamarádi, spoluklubovníci. Dnes jsem byl navštívit kemp, ........... Dále jsem měl možnost mluvit s majitelem lanového centra v Polžicích ( cca 2 km od kempu ) - detaily : http://www.aureliaitalia.cz/lanove-centrum-polzice.php, kde si můžeme také zaskotačit.
Další informace připojím zítra .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé