Moc se rozepisovat nebudu jdu sopát zítra mě čeká Mbiron v Mostě. Už mi bombarduje po ICQ abych šel do pelechu abych nezaspal

Hergot, to je jako dostat kudlou do zad!!!!!! Se mi bude těžce usínat. Ježišiíííííííííííííííííííí, to musela být mňamka!!!!!aiwak píše:Tady je pro Čambrlu takový malý předkrm ze sobotymůj obídek Na Spilce
olin píše:@Čambrla
Ani žízní jsme netrpěli ...![]()
aiwak píše:Jinak poprosím všechny,kteří v sobotu fotili.Uložte prosím svoje fotky na nějaký server pro data ( např. leteckaposta.cz,ulozto.cz,nebo nejlépe na uschovna.cz) pošlete mi link a přístupová data k těmto fotkám.Rád bych dal všechny fotky dohromady a pak je umístním všechny na jednom místě.S Luďkem a Zdeňkem jsem již domluven ,ale prosím další co fotili ( BlacKdeath,Sumar,Olin ) aby mi je poslali.Díky moc Jirka
Čambrla píše:olin píše:@Čambrla
Ani žízní jsme netrpěli ...![]()
No jo, v takovém prostředí se určitě dobře jí i pije. A když je u toho bezvaparta.......
zcivin píše:Takže tady jsou fotky z našeho minisrazu v Plzni - sosejte pánové bude to tam týden - pak to smažu![]()
![]()
![]()
http://www.civinz.cz/dwn/Plzen.zip
Jinak moc díky za organizaci, bylo to opravdu moc fajn, Jirkovi obzvlášť za ochotu a přístup
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé