Tak ještě to tady nevisí ani týden a již je přihlášeno 26 lidiček. Přiznám se, že mě to celkem dost potěšilo, i když tam ještě chybí řada človíčků, bez kterých si setkání neumím dost dobře představit. Ale hlásím vám, že
jsem dnes zamluvil v SOM uvedený první víkend v srpnu. V březnu na tom začnu pracovat, ale počítejte s tím, že některé požádám o nějaké drobné spolupráce. Organizovat tři srazy během dvou měsíců je na jednoho moc. To jistě každý chápe. Jen mám trochu problém s programem. Co je v dosahu několika málo kilometrů, to jsme již navštívili. Napadá mě turistický výšlap na bájnou horu Blaník, ale je to od Zlenic nějakých 35 km. Další variantou je dát nabídku nějakých zajímavostí a nechat na každém, zda si něco vybere. A nebo sem dejte sami nějaký návrh. Určitě ale bude, aspoň doufám, zpěv při Milanově kytaře, pokud se už konečně přihlásí. Trvá mu to, trvá. A určitě bude nějaký sport. Asi ten nohejbal (mohla by z toho být tradice), a nebo stolní tenis. Trošku i přemýšlím o orientačním závodu v lesích, ale nejsem si zcela jist, zda by se všichni vrátili zpět do večeře. Ale nějaký kros do místního kopce by k zahození nebyl. Kontakty na záchranku mám a navíc Mates se vloni osvědčil jako zdravotnická pomoc. Tak co s tím programem? A kdo se hlásí pomoci?