Zabezpečení vozu

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Příspěvekod snike » 28.12.2007 19:28

Pinacle píše:Ještě sice nejsem majitel nového Ceeda, objednám si ho v lednu v Ústí, ale již pravidelně čtu tyto stránky. Ohledně zamykání zpátečky bych měl tento postřeh. Znám kluky policajty co dělají na kraji na kradených autech. Prý není nic jednodužšího tyto zámky rozlomit a je to dílo okamžiku. Proto bych se také přimlouval o řešení pomocí tajného vypínače.

Nevím jak by zámek rozlomili, když je schovaný ve středovém tunelu :?: Když ti budou chtít auto ukrást, tak ti ho stejně ukradnou ať ho budeš mít zabezpečené tak či onak ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod emann » 28.12.2007 19:37

snike píše:
Pinacle píše:Ještě sice nejsem majitel nového Ceeda, objednám si ho v lednu v Ústí, ale již pravidelně čtu tyto stránky. Ohledně zamykání zpátečky bych měl tento postřeh. Znám kluky policajty co dělají na kraji na kradených autech. Prý není nic jednodužšího tyto zámky rozlomit a je to dílo okamžiku. Proto bych se také přimlouval o řešení pomocí tajného vypínače.

Nevím jak by zámek rozlomili, když je schovaný ve středovém tunelu :?: Když ti budou chtít auto ukrást, tak ti ho stejně ukradnou ať ho budeš mít zabezpečené tak či onak ;-)

je to smutné ale je to tak jak říka snike
emann Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2007)
111400 km @ 5.4 l/100km

Příspěvekod thunder » 28.12.2007 19:46

bans píše:Thunder:

a cenovka, co za to chtěli v KIA? díky

1650sk
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

bezpečnost

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 20:11

Jak píše snike budouli chtít auto ukrást tak ho ukradnou. Mám zamykání pedálů spojky i brzdy a uvažuji ještě o vypínači palivového čerpadla. Zkoušel někdo systém alarmu v Céedu? Zkuste popsat?? Myslím si že ale nic moc.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 28.12.2007 20:20

Samozřejmě pokud to bude parta profesionálů tak se těžko auto proti tomu zabezpečí........ale proti těm co se chtějí jen svést nebo někam rychle se přemístit je zamykání zpátečky a alarm dost účinné zabezpečení....a proti první skupině je nejlepší ta pojistka...zatím jsem neměl tu čest ,aby se mi do auta někdo vloupal natož mi ho ukradl.... :no: :no:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Re: bezpečnost

Příspěvekod snike » 28.12.2007 20:28

pepan píše:Jak píše snike budouli chtít auto ukrást tak ho ukradnou. Mám zamykání pedálů spojky i brzdy a uvažuji ještě o vypínači palivového čerpadla. Zkoušel někdo systém alarmu v Céedu? Zkuste popsat?? Myslím si že ale nic moc.

Alarm by měl hlídat jen otevření dveří a snad i pokles elektrické energie, Motorsport nabízí rozšíření o vnitřní ultrazvuk, náklonové a otřesové čidlo ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

zabezpečení

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 20:37

Rozumím Ti -jen jsem chtěl vědět jestli to někdo vyzkoušel, protože ani prodejce neví jak to přesně funguje.
Myslím tím základní vybavení od výrobce.
Návštěvník

km @ l/100km

Re: zabezpečení

Příspěvekod snike » 28.12.2007 20:49

pepan píše:Rozumím Ti -jen jsem chtěl vědět jestli to někdo vyzkoušel, protože ani prodejce neví jak to přesně funguje.

Já to zkoušel a na otevření dveří a výsledek? Houkalo to ;-)
snike Muž
Moderátor

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 28.12.2007 20:57

snike píše:
pepan píše:Rozumím Ti -jen jsem chtěl vědět jestli to někdo vyzkoušel, protože ani prodejce neví jak to přesně funguje.

I mě to houkalo po otevření dveří....... :-D :-D
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 21:14

vladislav píše:
snike píše:

I mě to houkalo po otevření dveří....... :-D :-D

I ja to zkusal a fungovalo to.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 21:54

Je opravdu legrační, že většinou prodejci to ani neumějí předvést. Zkoušel jsem to, hlídá dveře a kapotu motoru. Hlídat začne až po cca 30 sec. od zamknutí vozidla.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 21:58

Angel píše:Je opravdu legrační, že většinou prodejci to ani neumějí předvést. Zkoušel jsem to, hlídá dveře a kapotu motoru. Hlídat začne až po cca 30 sec. od zamknutí vozidla.

Mně jeden prodejce řekl že čidla na palubovce u okna jsou čidla alarmu, hmm je tam jen led dioda a čidla jsou od klimy.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 22:02

Chcete dobře zabezpečit auto ? Podívejte se sem http://www.autoalarmy.cz/clanky/autofog_-_zahalte_svoje_auto_dymem.html .

Docela dobrý nápad, cituji pro ty, co se tam nechtějí dívat na video "Nejefektivnější řešení našli ve vytvoření dýmové clony, která zaplní vnitřní prostor vozidla s cílovou viditelností pod 10 cm. Při aktivaci poplachu vysokotlakové čerpadlo začne vytvářet až 1 m3 mlhy za sekundu, takže celé vozidlo je zaplněné v čase pod 5 sekund. Výkon čerpadla je dostatečně předimenzovaný, takže ani otevřené dveře neznižují efekt zařízení."
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod thunder » 28.12.2007 22:06

Angel píše:Chcete dobře zabezpečit auto ? Podívejte se sem http://www.autoalarmy.cz/clanky/autofog_-_zahalte_svoje_auto_dymem.html .

Docela dobrý nápad, cituji pro ty, co se tam nechtějí dívat na video "Nejefektivnější řešení našli ve vytvoření dýmové clony, která zaplní vnitřní prostor vozidla s cílovou viditelností pod 10 cm. Při aktivaci poplachu vysokotlakové čerpadlo začne vytvářet až 1 m3 mlhy za sekundu, takže celé vozidlo je zaplněné v čase pod 5 sekund. Výkon čerpadla je dostatečně předimenzovaný, takže ani otevřené dveře neznižují efekt zařízení."

zaujimava vecicka co to asi kostuje?
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod vladislav » 28.12.2007 22:07

Angel píše:Chcete dobře zabezpečit auto ? Podívejte se sem http://www.autoalarmy.cz/clanky/autofog_-_zahalte_svoje_auto_dymem.html .

Tak to je bomba..... :lol: :lol: :lol: Já bych jim to spíš nechal naplnit slzným plynem nebo něčím horším .......nic jiného si takový lidé nezaslouží... :no: :no:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika