11petuldo11 píše:Tak uz mam po garancke. Mam z nej zmiesane pocity. Navsetko akoby odflakli. Vymenili len Olej a olejovy filter. Vzduchovy filter mozu, ale ani nemusia vymenit podla usudku mechanika. Platil som 6000sk a tolko by som platil aj keby ho vymienali. S niekym, kto by mi k tomu povedal nieco blyzsie som sa rozpravat nemohol, len si v kancliku spisali udaje o aute, vypytali kluce a povedali, kedy mam prist. Na otazku, ci " budu menit aj vzduchovy filter, a ci mozem doniest svoj" mi len ukazal nejaky letak, ze filter nemenia a dovidenia. No nevadi... rocna prehladka je zamnou, idem investovat do nejakej fajnovejsej muzicky a folii...
to mysliš važně ,za vymenu oleja a vzduchoveho filtra 6000sk,to preboha je čo za servis,ferrari?tak to prr,to prehaňaju s tymi cenami,bolo by dobre zavolať na nich obchodnu inšpekciu.skalican píše:11petuldo11 píše:Tak uz mam po garancke. Mam z nej zmiesane pocity. Navsetko akoby odflakli. Vymenili len Olej a olejovy filter. Vzduchovy filter mozu, ale ani nemusia vymenit podla usudku mechanika. Platil som 6000sk a tolko by som platil aj keby ho vymienali. S niekym, kto by mi k tomu povedal nieco blyzsie som sa rozpravat nemohol, len si v kancliku spisali udaje o aute, vypytali kluce a povedali, kedy mam prist. Na otazku, ci " budu menit aj vzduchovy filter, a ci mozem doniest svoj" mi len ukazal nejaky letak, ze filter nemenia a dovidenia. No nevadi... rocna prehladka je zamnou, idem investovat do nejakej fajnovejsej muzicky a folii...
To si robis srandu? 6000,-Sk za vymenu oleja a olejoveho filtra + obhliadka!!!
To co ti davali nejaky olej zo zlata?
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé