Kia Pro_Ceed GT

Sekce pro specifické dotazy k vozu PRO_cee'd.

Re: Kia Pro_Ceed GT

Příspěvekod Berka » 10.05.2019 17:33

@ prsut "a este ku otackam : 1.4 manual (vid moj podpis), tempomat 140km/h otacky su velmi tesne (rucicka sa este dotyka plosky) nad 3000."
Já jsem na tom podobně, jen jsem se trochu spletl u těch otáček při 130 km/h, nemám 2700 rpm, ale 2900 rpm a při 140 km/h mám 3075 rpm. Dnes jsem jel po dálnici tak jsem to zkontroloval. Převodovka 7° EDC (Renault- Getrag)
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod DigX » 13.05.2019 21:47

Chtěl jsem se zeptat, v ČR dodávaný 8” navigační systém u Proceedu nemá funkci DAB radia nebo jsem ji někde přehlédnul? Díky
Kia ProCeed GT 1.6T-GDi GPF 7DCT (2019)
Kia Ceed SW 1.6GDi Exclusive (2013) - prodáno
DigX Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia ProCeed GT (2019)
430 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod PepeGT » 14.05.2019 00:54

Ahoj DigX, muzes se rozepsat k tomu, co jsme tady resili, tedy otacky, hlucnost, ale treba i spotreba, tvrdost, celkove dojmy, spokojenost.... Mam objednany stejny, bila perlet, ale v manualu. Asi vis, jake je to cekani, snazim se zjistit kdeco. :D Dik.
Proceed GT, 1.6 T-GDi, manual, bila perleť
PepeGT Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia ProCeed GT (2019)
0 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod prsut » 14.05.2019 10:17

Luke :
este ku tomu android auto. V menu by mala tato polozka. Mozno ju dealer zakazal, preto si sa nepripojil na AAuto...
Pisem, ze mala by byt, lebo sa mi nechce ist do auta fyzicky overit ako presne to vyzera (ten link nie je z proceedu), ale v menu to je.
Kia ProCeed GT-Line 1.4T-GDI + Smart Pack + Navi Pack, Track Red
prsut Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Luke » 14.05.2019 10:33

Dik, to jsem kontroloval jako prvni, bylo to povolene presne v tomto menu.
Doufam, ze to bylo u mne neorginalnim kabelem USB-C.
Nasel jsem na foru OnePlus ve spojitosti s Kio vice takovych prispevku lidi, u kterych to bylo jen kabelem. Bohuzel auto nevlastnim zatim, abych to mohl otestovat s origo kabelem.
Mozna, jeste vezmu origo kabel od telefonu a origo jiny USB-C nez ten dokupovany a zkusim ho otestovat.

Nahodou, nekdo s Proccedem nebo Ceedem 2019 z Ostravy by tady nebyl? :-))
Proceed 7DCT GTline PLUS
Luke Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia ProCeed (2019)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod rs.radek » 14.05.2019 13:23

DigX píše:Chtěl jsem se zeptat, v ČR dodávaný 8” navigační systém u Proceedu nemá funkci DAB radia nebo jsem ji někde přehlédnul? Díky

Cau, uz jsem tady psal, ze se mi to ohledne radia 8" nezda, prijem je slabsi a ikona DAB zadna, jen FM ci AM. Myslim si, ze se na to v CR nejak zapomenulo, ale chce to oficielni dotaz na prodejce Kia. Kazdopadne prodano nam to bylo s DAB tak jej budeme chtit :!: Jak to maji ostatni?
rs.radek Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod prsut » 14.05.2019 14:28

ci to nie je tym, ze mate JBL ?
Kia ProCeed GT-Line 1.4T-GDI + Smart Pack + Navi Pack, Track Red
prsut Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Luke » 14.05.2019 19:08

Zda se mi to, nebo opravdu v aktualnim platbem ceniku od 1.5.2019 zmizelo u radia to DAB, skoro bych rekl, ze to tam drive bylo napsano...
Proceed 7DCT GTline PLUS
Luke Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia ProCeed (2019)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod snike » 14.05.2019 19:56

@Luke: ... koukal jsem na cenik z 21.1.2019 a DAB tam neni a v dalsich cenicich take ne.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Luke » 14.05.2019 19:57

Tak to je zajimave, kde jenom jsem to u toho Proceeda videl, 100% vim, ze byl propagovany DAB, ptz jsem to srovnaval s novou Corollou a ta ho ma az od urcite vybavy...
Proceed 7DCT GTline PLUS
Luke Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia ProCeed (2019)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod DigX » 14.05.2019 19:59

PepeGT píše:Ahoj DigX, muzes se rozepsat k tomu, co jsme tady resili, tedy otacky, hlucnost, ale treba i spotreba, tvrdost, celkove dojmy, spokojenost.... Mam objednany stejny, bila perlet, ale v manualu. Asi vis, jake je to cekani, snazim se zjistit kdeco. :D Dik.

Proceeda jsem přivezl v pátek minulý týden z Kutné Hory od prodejce Unikom. Prozatím se s ním sžívám. Najeto k dnešku 430km a vzhledem k tomu, že kromě soboty u nás pořád prší, tak to na nějaké projížďky není :( Nicméně prozatím z těch pár set km dojem velice kladný 8-)
Motor v kombinaci s DCT perfektně zatahuje a opravdu pobaví (hlavně když se zapne režim SPORT). To, že si pak vezme nějaký litr navíc k tomu patří. Při cestě z Čech jsem skončil na spotřebě 7,8ltr. Nyní jezdím za 8,2ltr. Prozatím to, ale není nic vypovídajícího. Uvidíme jak to bude až se udělá pěkně a motor bude mít něco nejeto :yes: Podvozek na 18" kolech je tvrdší. Samozřejmě nejvíce mu vyhovuje pěkný asfalt, ale i v případě nerovností, kterých tady u nás máme hodně, není přehnaně uskákaný a do interiéru nepronikají žádné nepříjemné rázy.
Interiér oproti mému bývalému ceedu 2013 je o poznání kvalitnější, určitě se nešetřilo na odhlučnění a celkové zpracování opět udělalo krok dopředu. Uvidíme jak se bude interiér chovat po nějaké době. Stará ceedka začala vrzat také po několika tisících. Osobně jsem nadšený ze sedaček. Perfektně drží tělo a autu nesmírně sluší. Jediné co bych změnil, kdyby šla sedačka více snížit (měřím 190cm). S tím je spojen i horší výhled zadním oknem, což už tady bylo několikrát zmíněno. Když jsem jel po dálnici a zezadu mě dojíždělo auto, tak jsem viděl pouze po vrch jeho kapoty. Věřím, že osoby nižšího vzrůstu tento problém mít nebudou. Nicméně je to o zvyku a neberu to jako problém. Z čeho mám v interiéru největší strach je množství lesklých plastů v "klavírním laku" kolem poměrně exponovaných míst jako je středový tunel. Na starém ceedovi jsem měl tyto plasty pouze na palubovce a naštěstí do prodeje přežili. Uvidíme jak to bude zde. Jinak interiér díky černé stropnici a sloupkům působí malinko stísněným dojmem, ale spíše mi to připadá jako by mě auto celého obklopovalo, než že by mi místo chybělo. Je to těžké popsat, chce si to vyzkoušet. Za sebe také nemám problém s několikrát vytýkanými drátky vyhřívání čelního skla. Nijak mě to neruší. Co se týče hlučnosti, tak se mi líbí zvuk, který se line do interiéru z výfukové soustavy a to i v případě normálního jízdního režimu. Prostě to k takovému autu patří. Včera, když jsem jel z práce, tak rádio bylo po celou dobu vypnuto :twisted: Při jízdě po dálnici je hlučnost vyšší, ale nic hrozného. Repro soustava JBL hraje skvěle při poslechu z USB flash popřípadě steamování po kabelu z mobilu (Spotify). To se nedá říct při poslechu rádia. Při stejném nastavení jakoby hudba ztratí basy a poslech je pro mě nezajímavý. Nevím zdali to může opravit aktualizace SW o které se tady psalo. Také jak jsem psal v předchozím postu, postrádám DAB.
Exteriér, k němu není co dodat. Je to krasavice ze všech stran. Bílá perleť v kombinaci s červenými doplňky a černými prvky karoserie prostě autu sluší. Jediné co bych vytknul, že vnitřky prahů se v tomhle počasí docela špiní a díky tomu, že je auto nízké tak při vystupování hrozí zašpinění kalhot.

Jinak také si je potřeba zvyknout, že auto upoutává pozornost nejen při jízdě, ale i když někde stojí :thu:

To je prozatím vše co mě napadlo. Přidal jsem pár fotek do garáže
DigX Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia ProCeed GT (2019)
430 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod DigX » 14.05.2019 20:04

Luke píše:Tak to je zajimave, kde jenom jsem to u toho Proceeda videl, 100% vim, ze byl propagovany DAB, ptz jsem to srovnaval s novou Corollou a ta ho ma az od urcite vybavy...

Přesně tak, taky jsem si 100% vědom, že jsem to někde viděl uvedeno, ale nyní když se podívám do aktuálního katalogu nebo ceníku, tak tam o DAB není ani zmínka. Stahoval jsem si ceník pro Slovensko a ti ho tam uvedený mají. Možná je to opět regionální vymoženost, jinak si to neumím vysvětlit.
Naposledy upravil DigX dne 14.05.2019 23:40, celkově upraveno 1
DigX Muž
Uživatel fóra

Kia ProCeed GT (2019)
430 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod snike » 14.05.2019 20:47

Tady je cenik z ledna 2019.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod MP1 » 14.05.2019 22:50

Pozrite si aj SK cenník Ceed/Ceed sw.
Áno, sú dve verzie 8" Navi.
Gold je bez DAB, GT-Line má DAB.
ED 1.6 CVVT automat / JD SW 1.6 GDI automat / JD FL 1.4 CVVT / CD 1.4 T-GDi/ Proceed 1.4 T-GDi / XCeed 1.5 T-GDi Gold / Xceed 1.5 T-GDi GT-Line a Proceed GT
MP1 Muž
Fanda vozů Kia

Kia XCeed (2023)
18000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod rs.radek » 15.05.2019 07:26

Tak to vazne vypada, na zaklade starsich ceniku, ze v GT DAB nemame. FM je zde trochu slabsi a zvuk pres nej je takovy neplnohodnotny s ohledem na znacku JBL, nastesti pres tel. ci USB to hraje dost dobre a vyhnu se hromade reklam :thu: Predpokladam ze o DAB to doplnit nepujde, co?
rs.radek Neuvedeno
Přispěvatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na ProCeed