Kia Pro_Ceed GT

Sekce pro specifické dotazy k vozu PRO_cee'd.

Re: Kia Pro_Ceed GT

Příspěvekod Rastiksvk » 10.04.2019 15:12

Rives píše:Myslím že R18 ET48 bude lepšia voľba.
btw...pozeral som disky na Alcare....tak majú riadne drahé ceny :)

Samozrejme nekuoujem cez alcar ale ich “ predajcou” .. 8J x 18 Dotz kendo dark 1 ks 155€
KIA CEE'D 1,6 GDi SLOVAKIA X.EDITION -Dark gun metal
Rastiksvk Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd II (2015)
78000 km @ 7.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod MP1 » 10.04.2019 22:30

Rives píše:Hm zaujímavé. Ja na JD GT line mám R16 zapísané a aj R17.
Podla toho co hovoris to znamená že origo KIA disky z iného auta (iné ET) ani nezapisem...

Ja som písal o Ceed CD.
Áno, origo disky bez potvrdenia od importéra nezapíšeš.

Ak si dobre pamätám cenník, pre Ceed JD nebola výbava GT-Line. Bol len Platinum + balík GT-Line.
Ale to je len v podstate hra so slovíčkami.
ED 1.6 CVVT automat / JD SW 1.6 GDI automat / JD FL 1.4 CVVT / CD 1.4 T-GDi/ Proceed 1.4 T-GDi / XCeed 1.5 T-GDi Gold / Xceed 1.5 T-GDi GT-Line a Proceed GT
MP1 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia XCeed (2023)
18000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Rives » 10.04.2019 22:35

Ja som písal o JD, preto som napísal JD aby to bolo jasné, pochopil som že ty myslíš CD.

Áno GT line nebola, len Platinum + GT line balík. ;)
:kia: Proceed GT 1.6 T-GDI, A7 DCT, 150kW/204k (Blue Flame) :SK:
EX: KIA Ceed SW, Platinum + GT Line, 1.6 CRDi, M6, 100kW/136k (Dark Gun Metal)
Rives Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia ProCeed GT (2019)
10000 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod tyma » 11.04.2019 16:53

ako a kde sa daju stiahnut updaty systemu?
tyma Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod prsut » 11.04.2019 17:30

ak nechces ist prilis daleko, tak na sportage fore... alebo google "kia map 2019 update" = drive.ru, gpsforum.net
Na tom poslednom najdes aj zopar mojich postov pod mojim nickom. Z toho je jasne, ze uz mesiac jazdim s novym sw a mapami.
Kia ProCeed GT-Line 1.4T-GDI + Smart Pack + Navi Pack, Track Red
prsut Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod tyma » 11.04.2019 18:27

Dakujem to gpsforum mi nechce najst, skoda ze to nema kia na svojich strankach ako ini vyrobci
tyma Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod tyma » 13.04.2019 13:41

Chlapi v navode je napisane ze ked nie je zapnuta funkcia autoholf ta sa rucka elektricka sama zapne pri vypnuti motora mne to nerobi ani som nikde nenasiel tuto moznost neviete co s tym?
tyma Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod prsut » 13.04.2019 15:26

edit : pytal si sa inak, ako ja som povodne napisal, takze som to radsej zmazal... Ale ani mne sa brzda nezatiahne sama, ak vypnem motor. Ak som predtym mal aktivovavne auto-hold sa sa pri vypnuti motora EPB zatiahne.

Myslim, ze v tej casti navodu

Elektronická parkovací brzda se aktivuje
automaticky i po vypnutí motoru v
případě, že je tlačítko Auto Hold
(Přibrzdění) v poloze vypnutí. Pokud
však přidržíte spínač EPB stisknutý až
do vypnutí motoru, elektronická
parkovací brzda se neaktivuje.

je chyba.
prsut Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod snike » 13.04.2019 21:05

Dnes jsem měl možnost si vyzkoušet v rámci akce dny otevřených dveří v AUTOKOMU Zlín nového Proceeda GT jak s DCT tak manuální převodovkou. S každým autem jsem najel přes 50 km a to hlavně po okreskách. Obě verze jsou motorově moc příjemné, podvozek dle mne ideální kompromis mezi komfortem a sportovnější jízdou, sedadla parádní a zvuk v režimu SPORT tak akorát :thu: Co mi vadilo byl špatný výhled vnitřním zrcátkem vzad, horší komfort a méně místa na zadních sedadlech a nejvíce mi vadily drátky vyhřívání čelního skla :oops: Sice je to v zimě praktické, ale jsou vidět a mně je to velice nepříjemné. Co se manuální převodovky a DCT týká, tak mi přijde pro toto auto lepší volba převodovka DCT :yes:

... a závěr :?: Auto se mi řidičsky moc líbilo, ale pro moje potřeby je nevhodné :thd: ... takže zpátky do mojí :kia: Sportage :thu:

Obrázek
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod rs.radek » 14.04.2019 10:10

Diky za postrehy Snike, ano, proti Sportage je porovnani s GT jako noc a den....osobne se ve Sportage ci podobnem v budoucnu take vidim, nekdy tesne pred duchodem....ale "ted tu vladne GT" :D :thu:
Naposledy upravil rs.radek dne 14.04.2019 11:00, celkově upraveno 1
rs.radek Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod prsut » 14.04.2019 10:48

prsut píše:edit : pytal si sa inak, ako ja som povodne napisal, takze som to radsej zmazal... Ale ani mne sa brzda nezatiahne sama, ak vypnem motor. Ak som predtym mal aktivovavne auto-hold sa sa pri vypnuti motora EPB zatiahne.

Myslim, ze v tej casti navodu

Elektronická parkovací brzda se aktivuje
automaticky i po vypnutí motoru v
případě, že je tlačítko Auto Hold
(Přibrzdění) v poloze vypnutí. Pokud
však přidržíte spínač EPB stisknutý až
do vypnutí motoru, elektronická
parkovací brzda se neaktivuje.

je chyba.

V anglickom navode na kia stinger je

Also, the EPB is applied automatically
if the Auto Hold button is on when
the engine is turned off.

Takze v navode je chyba...
prsut Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod papin.pazdera » 14.04.2019 15:37

zdravim, resili jste nekdo zadni brzdove kotouce, jakou znacku dat na GT? mam 6tis km pred serviskou a mam zadek uplne sjety a chci tam neco dat sam.. Nevim, jak to funguje, kdyz mam predplaceny servis a potrebuji neco takoveho? Diky za tipy. Auto jsem koupil nedavno a v zaruce je jeste 2 roky..
papin.pazdera Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod simpson » 14.04.2019 17:08

no som zvedavý čo na to povedia v autorizáku...
Proceed GT 8-)
simpson Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia ProCeed GT (2019)
7050 km @ 8.9 l/100km

Příspěvekod prsut » 14.04.2019 20:02

Update sw a map na verziu D.E2
(kedze sa mi mnozia SS so ziadostami o pomoc, tak to davam tu) Ja som si to robil sam, vsetko funguje ako ma.:
verzia pre proceed je gen5, v dokumente referovany ako iAVN (kedze je to manual predoslej verzie, zatial nemam najnovsi manual). Nic co je na usb nas nezaujima - to je napr pre stonic, nas zaujima len sd-card. Popis aktualizacie je na str. 54.

linka na dokumentaciu : pdf

linky na torenty : torrent

stahuj len posledne dva torrenty (GEN5...)

navod - v pdf.
Teoreticky vystacis s povodnou sd kartou, urob si jej kopiu na PC. Najprv instaluj SW potom mapy. Pred vlozenim sd karty so sw, vypnut auto, vlozit kartu, nastartovat, aby motor bezal. Trva to cca 15-20minut a nesmie sa to prerusit. Po nastartovani by mal system sam rozpoznat update. Ak spustis update, nicoho sa nechytaj, nic nepotvrdzuj, system sa niekolkokrat restartuje a az nakoniec vypise ze system bol aktualizovany. Na tu kartu nahras nove mapy, predtym kartu naformatuj (quick format , nemen parametre, mali by byt fat32/32kB sektory). Mapovu kartu mozes vlozit aj ked system bezi, chvilu trva, kym to system zaregistruje, restartuje sa a hotovo.
Ja som si kupil sandisk 32GB, lebo som sa bal prepisat povodnu kartu, ale nakoniec som mapy nakopiroval na povodnu kartu. To kvoli servisu, aby nespekulovali, ze tam nemam origo kartu..
prsut Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod tyma » 15.04.2019 20:23

hej v navode je chyba, ked je autohold zapnuty rucka sa zapne sama pri vypnuti motora... ma to len jednu chybu, ze fukcia autohold sa po kazdom vypnuti motora sama vypne, keby si pamata ze bola zapnuta rucka sa vzdy zaisti sama ..
tyma Neuvedeno
Přispěvatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na ProCeed