Lubos1 píše:Dnes som bol prezut na zimne a popritom som sa spytal na upgrade SW prevodovky. Vraj to nie je mozne az dovtedy, kym uvolni vyroba uprgade pre moje VIN. Inak to nie su schopni oficialne urobit.
jmacourek píše:lopo1: Sice mam auto jen 3 tydny, ale z toho adaptivniho tempomatu na dalnici mam podobny pocit. Neuveritelne mne depta, ze mi zadne zpomalovat uz "kilometr" pred autem. Naopadk na silnici 1 tridy je to super. Zvlast v kombinaci s LFA. Jen prosimte, jak prepnu adaptivni na klasicky? Nikde v menu jsem si tehle moznosti nevsiml.
Lubos1 píše:motuz píše:dnes som bol v servise a pytal som sa na to, technicky je to mozne akurat potrebujes mat na taky ukon relevantny dovod, aspon tak mi to povedali v mojom servise. Tym dovodom myslia nejaku staznost alebo reklamaciu ci uz na prevodovku alebo celkovo motor resp spravanie sa auta. Vtedy pri pokuse o odstranenie problemu ti nahraju novy soft. Takze teoreticky by sa mozno dalo to oneskorenie na kick-downe reklamovat ako chyba ak to vie nova aktualizacia odstranit. Ja osobne som to dnes skusal ale v rezime comfort mi to urcite neprislo 2-3s, skor niekde okolo 1s.
Dnes som bol prezut na zimne a popritom som sa spytal na upgrade SW prevodovky. Vraj to nie je mozne az dovtedy, kym uvolni vyroba uprgade pre moje VIN. Inak to nie su schopni oficialne urobit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé