t84fiala píše:ProCeed na placháčích![]()
Rybilainen píše:Takze R18 zapsany nejsou jo. V nemecky Kie si totiz muze R18 za priplatek dat na GT-line.
Syrator píše:t84fiala píše:ProCeed na placháčích![]()
Co je?Ty Plecháče by byly jen na zimu. Vzhledem k tomu že stav našich silnic v zimě a po zimě je katastrofální, tak bych si nerad zničil ty pěkný 18" kola.
![]()
A nebo má někdo nějakej nápad kde sehnat starší a v dobrým stavu 18".
ÁnoSyrator píše:Rybilainen píše:Takze R18 zapsany nejsou jo. V nemecky Kie si totiz muze R18 za priplatek dat na GT-line.
Nejsou to ty 18" z před face GT?
Rybilainen píše:A me by prave zajimalo, jestli mi u nas zapisou R18 do technicaku, kdyz se to prodava na R17.
Ewerlast píše:Na GT-Line sa dajú dať 18" disky od MY23 ako príplatková výbava (spolu s JBL a elektrickými sedačkami) a iba k automatu (dôvod netuším, prečo len AT).
No samotné auto to "podporuje" takže by sa to asi nejakým spôsobom dalo.
MP1 píše:ÁnoSyrator píše:Rybilainen píše:Takze R18 zapsany nejsou jo. V nemecky Kie si totiz muze R18 za priplatek dat na GT-line.
Nejsou to ty 18" z před face GT?
Lubos1 píše:Proceed GT je prve auto, kde neriesim druhu sadu diskov. Myslel som si, ze sa pneu prezuvanim nicia a moje predosle Mazdy boli citlive na vyvazenie kolies, tak som mal vzdy zimnu sadu. Je to vsak zbytocne drahe a nikdy sa mi pri predaji auta cena nevratila. Takze iba prezuvam a az na trochu vyssiu cenu prezutia nevidim problem. Planujem tak robit aj do buducnosti.
Mimochodom, jeden novy Proceed GT je k dispozicii u predajcu v Bratislave (na Panonskej).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé