Môj problém je v tom, že mne sa to ozve až potom, čo trošku pojazdím. Nerobí to stále a neviem preto, ako to mám ísť reklamovať. V oktobri idem na druhú prehliadku, tam im to spomeniem, no určite práve vtedy nič nezistia, lebo bude ticho
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Přímo v servisu mi říkali, že když se mi něco nezdá, mám to natočit na telefon. Obvykle v servisu na to nepřijdou, protože to buď pořádně neprojedou, nebo se to třeba na dílně neprojeví. To jsou takové ty závady, kdy nějaká ta součástka není totálně KO a projevuje se jen někdy.
Čaute, Takže pukanie pri pootočení volantu po prezutí na zimné znovu zmizlo. Takže je to zrejme buď v pneumatikách alebo elektrónoch. Budem to ďalej sledovať
chyba mohla byť aj na naprave,nejaky bordel pod pružinou ktorý sa uvolnil pri výmene pneu. Neviem čo na gumenej preu by pukalo.Alebo na disku.To by musel byť prasknutý alebo málo pritiahnutý.