ja moc nerozumiem, preco si mily Therion proste nedokazes odpustit take to pasivne agresivne vyjadrovanie sa.
Takzto vyzera cerpadlo vc plavaku (obrazok). Nadrz je vyspadovana (samozrejme, o tom snad asi nebudeme polemizovat). Saci kos je v najnizsom mieste. Ano, 3 deci je malo (to som podstrelil), je to cca pol litra. Cerpadlo sme vymienali u F.Fusion, od pohladu ten isty system. Mal som tu nadrz a cerpadlo v rukach, zaplavovali sme to s kamaratom. To auto dodnes (cca 5-6 rokov po oprave) krasne jazdi. Povodny kat, emisie poctivo. Cerpadlo paradoxne umrelo bez nejakeho varovania a uzivatel dokonca nebol ziadny adrenalinovy zmykac objemu nadrze ako ja. Proste umrelo
Mozno sa tu objavi nazor, ze preboha co ked jazdenim do posledneho litra sa vyplavi akysi imaginarny bordel v nadrzi a cerpadlo si ho nasaje. Nuz, to amozrejme hrozi aj pri beznom tankovani, ked clovek perie 10l benzinu do nadrze

Idealne tam bordel nemat a mne osobne (ani mojmu okoliu) sa to nestalo
Mozno by bolo dobre si zrevidovat prispevky za posledne 3 strany. Nikto netvrdil, ze jazdit do zastavenia motora je poriadku. Otazka bola kolko je rezerva ked pocitadlo hovori 0km dojazd. Ja som nebol ten, ktory prisiel do diskuzie so strasenim, ze ak clovek nebude tankovat idealne ked blikne rezervna pozicia plavaku (tz odhadovany dojazd 70-80km do NULY) tak hrozi poskodenie palivoveho systemu. Ja som tvrdil, ze aj ked minieme tie cca 4 litre (tz dojazd od tych 70-80km do 0km, tak pri dojazdu "---" ostava cca 3+ litre v nadrzi. Tvrdil som aj, ze je to kazdeho osobna zodpovednost pretoze ano spotreba nie je konstantna (a toto dokazem posudit ako majitel 2.2blueHDI obytky, kde priemerna spotreba lieta medzi 6 az 15l / 100 (mimo extremnych kopcov) ale je uplne v pohode v beznom rezime ked skoci "---" prejst dalsich cca 20km uplne napohodu. To mam realne otestovane viackrat s Tucsonom NX4 a mnohokrat otestovane s Accentom CRDI (ktoreho palivovy system vyzera uplne rovnako ako u Ceedu)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.