Světlá výška zadního nárazníku

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Světlá výška zadního nárazníku

Příspěvekod paw » 30.03.2016 20:17

Ahoj,
chtěl bych vás požádat, jestli byste někdo nemohl změřit u svého Ceeda SW 2011 (1.gen po FL) vzdálenost mezi zadním nárazníkem a zemí - světlou výšku? Mám tažné od SVC Náchod a často si při přejíždění zpomalovacích prahů škrtnu zásuvkou o zem. I když je to hodně pod nárazníkem, tak mně to přijde divné. Nevím, jak má auto moc sedět, ale při pohledu na parkovišti mně přijde, že mně Ceed trochu táhne zadek po zemi (nenaložený, jen s plnou nádrží)

Díky :)
paw Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2011)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Světlá výška zadního nárazníku

Příspěvekod MiKo » 31.03.2016 19:10

Mám ceeda taky rok 2011, tažný SVC Náchod (pevný) a od nejnišžího bodu zásuvky od země asi 19cm. Nádrž mám zrovna ale skoro prázdnou. Když bude potřeba, až natankuju tak to znovu změřím.Já mám ale krátkýho ceeda. U SW to bude možná jiný.
MiKo Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2011)
4500 km @ 0 l/100km

Zpět na ceed SW