TFT display (rychloměr)

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

TFT display (rychloměr)

Příspěvekod limbi » 22.09.2015 13:04

Zdravím všechny,

minulý týden jsem si koupil druhou řadu Cee´da a velká spokojenost konkrétně TOP-ku s 1,6 GDI. Jen je škoda že verze TOP nemá TFT rychloměr, který je teda podle toho co jsem viděl opravdu luxusní. Neví někdo zda se tam dá případně dokoupit? Zmíním také pár nedostatků kterých jsem si u auta všiml. Prvně když jsem u palubního počítače tak ukazatel aktuální spotřeby. Raději bych viděl číslo než jakousi orientační stupnici. Dále podsvícení palubního počítače je na ostrém slunci celkem špatně viditelné. Jinak ovšem všechna čest verze top má spoustu vychytávek a jsem spokjen snad jen stop/start bych oželel, jelikož tomuto systému dávám za vinu snižování životnosti motoru.
limbi Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2015)
600 km @ 6.8 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: TFT display (rychloměr)

Příspěvekod dolgit » 22.09.2015 14:25

Ja som tiez velmi spokojny a minus davam dveram musim silnejsie buchnut,mam na mysli vsetky.to znamena aj pri vystupeni a zamknuti klucom musim spravit kontrolu.
dolgit Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na ceed SW