Je to jak píše snike, ale jinak přesně tohle je postup, který by měl být dle mých informacím z

ten správný:
kremilek10 píše:poslu mail na servis kde jsem koupil at mi potvrdi, ze muzu jinam a preposlu ho do servisu kde potrebuji jezdit a ten zaridi zbytek.
Měly by souhlasit oba a ten nový to zařídit. Pak by neměl nastat žádný problém a tahanice. Ale v praxi to lidi dokázali někdy změnit i jednodušeji bez souhlasu původního. Zajeli do nového a ten je prostě vzal a nějak to udělal... Nicméně to ti nikdo nezaručí. Pokud tě servis nechce jak píše Anulu, tak je otázka, zda se vůbec do takového servisu cpát... Ale pokud bych se já osobně odstěhoval dneska do Brna a všude mne odmítli, tak bych se obrátil na centrálu, že jsem se odstěhoval na druhý konec republiky a mám problém změnit servis, ať s tím koukají něco udělat

Pochopím, pokud se v Brně brání změnám mezi sebou nebo jim vadí, že jsi auto koupil včera jinde a teď chceš jinam (i když pokud souhlasí prodejce, je s podivem že by se měl bránit nový servis...), ale třeba v případě stěhování by nikdo rozumný problém dělat neměl...
Pokud někdo kupuje nové auto daleko od bydliště, tak je nejlepší dojednat si domovský servis ještě před koupí, respektive nechat si tam od prodejce zapsat rovnou ten servis, kam chce jezdit. Prodejce aby aspoň prodal, tak pravděpodobně souhlasit bude a pak už je nutný jen souhlas druhého servisu. Pozdější změny jsou v podstatě jen na dobré vůli všech vč.

centrály, která domovský servis registruje. Na změnu žádný nárok není, pokud se někdo postaví na zadní, je problém...