Přeregistrace domovského servisu u programu 777

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Přeregistrace domovského servisu u programu 777

Příspěvekod Anulu » 22.02.2015 10:34

Máte někdo zkušenost, že jste si převedli program 777 na servis, který je blíž vašemu bydlišti, aniž byste museli jezdit do sevisu tam, kde jste auto koupili?
Kia cee'd SW JD 1.6 GDI 2017
Anulu Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2017)
95000 km @ 6.3 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Přeregistrace domovského servisu u programu 777

Příspěvekod mv12 » 22.02.2015 10:44

Zkus tu pohledat. Už se to tu určitě několikrát řešilo. Ale pamatuji si jen, že někdo psal, že nebyl problém, když přijel do jiného servisu. Ale jestli někdo převedl oficiálně celou registraci, to si už nepamatuju. Spíš si myslím, že se vždycky někdo zeptá a pak už ani nenapíše, jak to probíhalo a jak dopadl... Pokud se nikdo neozve, tak prohledej fórum, co tu bylo. ...a doufám, že pak dáš vědět, jak jsi uspěl ;)
Obrázek
KIA Cee'd 1.6 GDI
FIFA World Cup Edition
mv12 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

15. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd II (2014)
118000 km @ 6.73 l/100km

Příspěvekod Berka » 22.02.2015 15:00

Já mám program 777 převedený na jiný servis než kde jsem vozidlo koupil. Celou věc za mne vyřizoval prodejce u kterého jsem auto koupil, jen jsem mu řekl kam chci jezdit. Muselo se to řešit přes zastoupení Kia, které k tomu muselo dát svolení a pak se kontaktoval nový servis kterému se poslalo vyjádření, že Kia s tím nemá problém a zda mé vozidlo na servis 777 přijmou.
Celé to trvalo asi 2 týdny a veškerá komunikace probíhala jen e-mailem. V servisce žádnou změnu uvedenou nemám, tak doufám že až pojedu na servis nenastane nějaký problém. Naštěstí mám celou komunikaci ze strany Kia motors v e-mailu tak se mám čím ohánět.
edit:
Teď jsem koukal do těch mailů a je tam výslovně napsáno že do protokolu "Program KIA 777" se nesmí v žádném případě vypisovat žádné změny. Vše smí proběhnout pouze elektronicky. V Kia Motors to vyřizoval p. Slavík ( Warranty Representative)
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod mv12 » 22.02.2015 15:03

Já myslel, že ty jsi to vyřizoval už při koupi a ne dodatečně? Při koupi to lze, pokud s tím souhlasí oba dealeři. Měli by ti do toho papíru 777 zapsat rovnou servis, který jsi si vyjednal. Domovský servis programu 777 se zapisuje do toho dokumentu od programu, nikoli do servisky. Nevím ale, jak funguje dodatečná změna, když už tam máš někoho zapsaného... Mě tvrdili, že to už by pak byl problém, ale nevěřím, že když bych se odstěhoval na druhý konec republiky, že by to nešlo domluvit...
Obrázek
KIA Cee'd 1.6 GDI
FIFA World Cup Edition
mv12 Muž
KIA Family

15. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd II (2014)
118000 km @ 6.73 l/100km

Příspěvekod Berka » 22.02.2015 15:18

Při nákupu vozidla jsem vyslovil toto přání, ale systém Kia neumožňuje vyplnit do programu 777 jiného prodejce (servis), takže se vše řešilo až v době kdy jsem měl auto dávno doma.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod LiborJ » 23.02.2015 09:40

Moje zkušenost je taková, že auto jsem koupil tam kde mi ho nabídli levněji (ACA Ostrava Třebovice) a na garančku jsem jel do servisu, který mám nejblíže bydliště (Autobond Ostrava Hrabová). A s programem 777 nebyl problém. Chtěli po mě zaplatit celých 150 Kč ekologickou likvidaci oleje a filtru, což za garančku a umytí auta ujde :)
Kia Cee´d SW 1,6 GDI, Exclusive 2013
LiborJ Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW II (2013)
35000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod KoldoTT » 07.05.2015 17:57

Servis som menil pred druhou garanckou, na zaklade stanoviska importera som napisal do servisu, kam som chcel prejst a po zopar mailoch zmena domovskeho servisu vybavena.
Kia CEED SW 1.5 T-GDI platinum 2021 dark penta metal
Kia Cee'd SW 1.4 CVVT Ex 2013
KoldoTT Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Ceed SW III (2021)
34000 km @ 6.3 l/100km

Příspěvekod kremilek10 » 07.01.2016 10:12

Tak to ctu a dle vseho to maji vsude jinde. Maji v tom nehorazny bordel, zkratka v tom neni zadne pevne pravidlo a kazdy si to vyklada po svem. Auto potrebuji prevezt pred druhou garanckou do OV Trebovice.Prvni garancka (vymena jen oleje) probehla v OV. Kde se neplati nic z 777, cili jsem v tom nemel problem. Prijimaci technik mi rekl ze u druhe se uz cerpa z 777 a uz se to oplati, ale musim si to vyridit sam. Prodejce meho auta mi rikal, ze nema problem, abych auto prevedl jinde a doporucil-domluvil mi servis bliz k memu bydlisti (kde ma kontakty-zname). Nicmene neni to uplne pro me vhodne v dostupnosti a netusim co bych musel jeste udelat pro prevod :) Chapu, ze na servisu chteji vytriskat co nejvice a nejlepe tam kde jsem auto koupil, nicmene verim, ze prodejci plosne nemaji problem auto prodat a poslat kupujiciho k jinemu servisu (musi prece honit cisla prodeje). Ja si prece chci koupit auto dle svych pozadavku (cena, na sklade, barva atd.) a neresit tyhle kraviny!!!! No nic zavolam na linku KIA a uvidime co se bude dit.
Kia Ceed SW 1.4 CVVT Anniversary Plus, barva Blue Space, 4/2015
kremilek10 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Anulu » 19.01.2016 16:54

Moje zkušenost je taková, že to možné není. Prodejce nabízel, že mě napíše do knížky programu 777 koho budu chtít, ale konkrétně v Brně žádný dealer mě vzít na program 777 nechtěl, protože jsem u nich to auto nekoupil.
Kia cee'd SW JD 1.6 GDI 2017
Anulu Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW II (2017)
95000 km @ 6.3 l/100km

Příspěvekod kremilek10 » 20.01.2016 10:16

Cili jak jsem psal - bordel. V Brne musi byt domluveni, neni duvod te nebrat, lepe receno maji z tebe prachy. A kdo dnes nechce prachy ze :) ? Volal jsem na KIA linku a nasrali me nehorazne. Rovnou jsem jim rekl, ze v tom maji bordel. Bylo mi receno, ze to ofiko nejde (jen v pripade problemu se servisem) a proto k tomu neni zadny oficialni postup. Jsem rikal, ze mam problem se servisem v duchu toho, ze ho mam od bydliste x set kilometru :)
PROBOHA staci, aby stanovilo pravidlo, ze autorizovany servis lze menit libovolne a pokud jim to tak strasne vadi, at to omezi napriklad jednou do dvou let. Ja mel za to ze ZAKAZNIK PREDEVSIM.
Jsem si obvolal oba dotycne servisy a vysledek je ten, ze poslu mail na servis kde jsem koupil at mi potvrdi, ze muzu jinam a preposlu ho do servisu kde potrebuji jezdit a ten zaridi zbytek. Uvidime jestli to projde.
Pri koupi mi bylo receno, ze zmenit servis pujde a dle fora co jsem tady cetl, kde nebyl zassadni problem jsem to vubec neresil.
Jsem kazdopadne jako zakaznik nehorazne vytoceny, ze ztracim cas takovyma kravinama. At se vyserou na rozdilne ceny,bonusy a skladove zasoby v autosalonech a udelaji vse centralne a nebude rozdil, kde si auto poridim.
Kia Ceed SW 1.4 CVVT Anniversary Plus, barva Blue Space, 4/2015
kremilek10 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod snike » 20.01.2016 10:53

S autem na garancky muzes jezdit samozrejme do jakehokoliv servisu Kia, ale to v pripade, ze si vse budes platit. Program 777 je bonus pro zakaznika u ktereho KMC stanovila nejaka pravidla. Bylo to jen tvoje rozhodnuti koupit auto xx kilometru daleko, takze jsi s timhle musel pocitat, ze k nim na servis nebudes jezdit ;)

... kazdopadne drzim palce at ti to prevedou a budes spokojeny ;)

Centralni planovani a jednotne ceny uz tu byly a zaplatpanbuh, ze je to pryc ;)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod mv12 » 20.01.2016 11:17

Je to jak píše snike, ale jinak přesně tohle je postup, který by měl být dle mých informacím z :kia: ten správný:
kremilek10 píše:poslu mail na servis kde jsem koupil at mi potvrdi, ze muzu jinam a preposlu ho do servisu kde potrebuji jezdit a ten zaridi zbytek.

Měly by souhlasit oba a ten nový to zařídit. Pak by neměl nastat žádný problém a tahanice. Ale v praxi to lidi dokázali někdy změnit i jednodušeji bez souhlasu původního. Zajeli do nového a ten je prostě vzal a nějak to udělal... Nicméně to ti nikdo nezaručí. Pokud tě servis nechce jak píše Anulu, tak je otázka, zda se vůbec do takového servisu cpát... Ale pokud bych se já osobně odstěhoval dneska do Brna a všude mne odmítli, tak bych se obrátil na centrálu, že jsem se odstěhoval na druhý konec republiky a mám problém změnit servis, ať s tím koukají něco udělat :D Pochopím, pokud se v Brně brání změnám mezi sebou nebo jim vadí, že jsi auto koupil včera jinde a teď chceš jinam (i když pokud souhlasí prodejce, je s podivem že by se měl bránit nový servis...), ale třeba v případě stěhování by nikdo rozumný problém dělat neměl...

Pokud někdo kupuje nové auto daleko od bydliště, tak je nejlepší dojednat si domovský servis ještě před koupí, respektive nechat si tam od prodejce zapsat rovnou ten servis, kam chce jezdit. Prodejce aby aspoň prodal, tak pravděpodobně souhlasit bude a pak už je nutný jen souhlas druhého servisu. Pozdější změny jsou v podstatě jen na dobré vůli všech vč. :kia: centrály, která domovský servis registruje. Na změnu žádný nárok není, pokud se někdo postaví na zadní, je problém...
Obrázek
KIA Cee'd 1.6 GDI
FIFA World Cup Edition
mv12 Muž
KIA Family

Kia cee'd II (2014)
118000 km @ 6.73 l/100km

Zpět na ceed SW