Vie mi niekto poradiť ako demontujem zadný brzdový kotúč? už sa s tým babrem druhý deň a nie a nie prísť na to ako to dám dole. Odmontoval som všetky ozdoby typu brzdných čelustí, dostal som sa až k brzdovému kotúču, no ani za manitua neviem prísť na to, ako ho zložiť dole. budem povďačný za každú radu, kedže k manuálom sa asi tak skoro nielen na tomto fore nedostanem.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
V manualech todle neni. Pravdepodobne ma cee'd podobne kotouce jak treba me Santa Fe, a protoze jsem linej to tady popisovat, tak jsem nasel video, ktere hadam postupem z 90% bude odpovidat tvym potrebam:
Hlavni je co nejvice povolit rucku, aby ti vnitrni pakny nedrzely kotouc na lozisku, v opacnem pripade pri odtlacovani kotouce pomoci sroubku bys totiz mohl strhnout oblozeni z paken prave hranou na kotouci, za kterou ti tam asi ted drzi.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)