Ahojte , zakupil som si jazdeneho Ceeda SW , je to 1,6crdi 12/2007 najazdenych 97tisic km
auto som kupoval s upozornenim vibracie radiacej paky pri rychlosti 110-120
paka vibruje a vydava klepkavy zvuk nakolko nie je z jedneho kusu ale ma v sebe zasuvaci segment na zaradenie spiatocky, chcem tento priestor vypodlozit tlmiacou penou aby bola strbina medzi kusmi co najmensia.
Stretli ste sa s niecim podobnym?
Byvalemu majitelovi vraj v servise povedali ze je to pri ceede normalne
Zaujimaju ma este Vase skusenosti s pridavanim aditiv, su neake ktore vyslovene neodporucate alebo ktore naopak odporuca aj Kia?
Chcel by som dat motoru lepsiu starostlivost, premiovej nafte az tak nedoverujem nakolko nedavno som videl testy kde premiova nafta dopadla este horsie ako normalna a to z dovodu , ze nie kazdy ju tankuje a tym padom ostava dlhsie v nadrziach na pumpach ako normalna nafta a dlhsi cas sa znehodnocuje.
Zaujima ma este ohrievanie motora, nakolko je to moj prvy diesel, sem tam musim absolvovat aj kratsiu trasu okolo 10km co mu velmi neprospieva a rucicka nedosiahne optimalnu teplotu.
Pouziva niekto z Vas predhrev motora , nemyslim webasto ale nieco taketo http://stroje.bazos.cz/inzerat/14248856 ... padlem.php
cerpadlo s ohrevom ktore sa napaja do normalnej elektickej siete?
Dakujem