Ahoj,
chtěl bych se zeptat, zda nemáte informace, kdy KIA zveřejňuje informace o modelech na další rok, kdy se začínají vyrábět a jaké budou změny oproti MY11?
zulyk píše:ale no, kolega, hadam si nemyslis, ze som to necitalprecitaj si to ty este raz a napis mi, kde je tam zmienka o ceed II
pise sa tam o ceed I akoze model "2012", ktory ma prist s lepsou vybavou, lepsim spracovanim a novym motorom, nic viac
tomuto modelu uz zvoni umieracik a novy model, teda ceed II pride na druhy rok, tak ako je v odkaze, ktory dal kolega vyssie
lord_maxx píše:Ptal jsem se opravdu na ceeda I MY2012, nikoliv na ceeda II.
Proč? Protože náběh výroby každého nového modelu trvá minimálně rok, než se vychytaj základní nedostatky nového modelu, tudíž z mého pohledu je nesmyslné si kupovat ceed II hned v prvním roce výroby (můj názor).
A protože ceed I MY2012 (pokud vůbec něco takového bude) by mohl být za ještě zajímavější cenu než je nyní, alternativně s lepší výbavou za podobnou jako doposud. Ideálním příkladem nechť Ford Focus II Classic ve výbavě Trend plus - je tam naprosto vše, co bych já využil a potřeboval, a za cenu minimálně o 50 000 -100 000 Kč nižší než v průběhu životního cyklu auta.
Otázka je, jestli Kia/Hyundai ještě může/chce jít s cenama níž. A sem právě směroval můj dotaz, zda nemáte nějaké zákulisní informace.
Díky všem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé