CZ konfigurátor - chybí pakety?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

CZ konfigurátor - chybí pakety?

Příspěvekod Maty88 » 21.05.2024 09:33

Ahoj všichni,

blížím se finálnímu rozhodnutí jaké nové auto pořídit jen si lámu hlavu nad CZ konfigurátorem Ceeda SW, líbí se mi GT line, ale bohužel v konfigurátoru nejsou pakety SEAT a TECH, které by tam dle ceníku měly být. Neví někdo, kde je chyba?

V současné době se rozhoduji nad nějakou skladovkou (ale nenašel jsem zatím přesně jakou chci), či si objednat a počkat na nové. A pořád mi do toho háže vidle O4 po faceliftu (hrají pro ni matrix světla a bezdrátový Apple car), kdy bych mohl mít předváděčku přes známého za velmi hezké peníze, ale i tak za více než Ceed.
Maty88 Neuvedeno
Nováček
Léta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: CZ konfigurátor - chybí pakety?

Příspěvekod Baster » 29.05.2024 16:42

Ahoj, zkus si stáhnout rovnou ceník, než přes konfigurator. Paket SPAS už není, senzory jsou v základní výbavě gt line, samoparkovani asi vypadlo z nabídky. Co se týká bezdrátoveho Apple Carplay tak stačí pořídit krabičku za 1500 cca a máš vystaráno.
Baster Neuvedeno
Nováček
Léta členství

Příspěvekod Mark77 » 13.06.2024 19:20

Jj, taky mám dokonce dvě bezdrátové android auto krabičku píchlé do USB. Jede to parádně. Teda až na občasný restart chytré krabičky za jízdy. To ještě výrobce nevychytal.
Kia Ceed SW 1,5 T-GDI - automat, 2023
Kia Ceed SW 1,6 Crdi - manuál , 2008, najeto 199 tis - prodáno
Mark77 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Ceed SW III (2023)
8221 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Guzma » 22.06.2024 02:58

Mohl bys napsat o jakou konkrétní krabičku jde? Koupil bych si jí. Díky.
Kia Ceed SW 2021. 1,5 tgi
Guzma Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Baster » 24.06.2024 21:08

Já koupil tuhle
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
CZK494.96 17%OFF | CarAIBOX 2in1 Wireless CarPlay Dongle Wireless Android Auto Box For Car Radio with Wired CarPlay
https://a.aliexpress.com/_ExQKO0R
Baster Neuvedeno
Nováček
Léta členství

Příspěvekod Jagi » 07.07.2024 21:57

Guzma píše:Mohl bys napsat o jakou konkrétní krabičku jde? Koupil bych si jí. Díky.

mám MY23 a žádnou krabičku netředa řešit. Stejně z důvodu nabíjení mobilu je lepší použít USB kabel protože ta bezdrátovka mobil při delších cestách přehřeje do havarijního stavu a mobil se odhlásí od sítě :D

Vždy když někdo semnou jede, tak mu nabídnu, jestli nechce trochu pogrilovat mobil v poliččce moji Kii :lol:
Jagi Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členství

Příspěvekod Jagi » 07.07.2024 22:01

Maty88 píše:Ahoj všichni,

blížím se finálnímu rozhodnutí jaké nové auto pořídit jen si lámu hlavu nad CZ konfigurátorem Ceeda SW, líbí se mi GT line, ale bohužel v konfigurátoru nejsou pakety SEAT a TECH, které by tam dle ceníku měly být. Neví někdo, kde je chyba?

V současné době se rozhoduji nad nějakou skladovkou (ale nenašel jsem zatím přesně jakou chci), či si objednat a počkat na nové. A pořád mi do toho háže vidle O4 po faceliftu (hrají pro ni matrix světla a bezdrátový Apple car), kdy bych mohl mít předváděčku přes známého za velmi hezké peníze, ale i tak za více než Ceed.

Pokud je cenový rozdíl menší než 100tis, tak bych koupil O4. Je to lepší auto a hlavně je to podstatně výhodnější kauf co se týče peněz.
Jagi Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členství

Zpět na ceed SW