Ale bavíme sa predsa o PRVEJ garančke. Teda 15000 km, ALEBO 12 mesiacov (najbežnejší prípad). Je úplne jedno, či ide auto na garančku po najazdení 15 000 km, alebo po 12 mesiacoch s nájazdom 2000 km. Servis má striktne dané, čo musí urobiť a musí to urobiť na oboch autách rovnako (základné úkony - kontrola, výmena... sú uvedené aj v návode k vozidlu). Ak tam nie sú žiadne dodatočné úkony, tak rozdiel v cene je daný naozaj len maržou servisu a cenou za normohodinu. A za tých prvých 15000 km/rok sa na tom aute veľa vecí nekrytých zárukou nevyskytuje.
Vtip je v tom, že nikto z tých, čo tu dávajú cenu neuviedol či je to cena čisto za predpísané práce, alebo im robili aj nejaké ďalšie veci, na ktoré prišli pri diagnostike. Na druhej strane - mimo žiaroviek, poistiek a doliatia chladiacej, brzdovej a ostrekovacej kvapaliny - by mali byť všetky prípadné poruchy zistené počas prvej garančky stále kryté zárukou, takže aj keby menili nejaké káble, alebo čidlá, tak by to zákazník platiť nemal.
Súčasťou protokolu pri prevzatí auta je okrem faktúry, kde sú uvedené ceny prác a menených dielov aj výpis diagnostiky a papier, kde sú vyhodnotené jednotlivé predpísané práce. A ak sa mi niečo nezdá, tak sa spýtam priamo v servise. Ak idem do servisu a mám plnú nádobkou kvapaliny do ostrekovačov a vo faktúre mám 5 € za 3 l kvapaliny, tak sa predsa ohradím (osobná skúsenosť - ale v tomto prípade bol servis realatívne korektný a to čomi vyfakturovali som naozaj v aute aj mal - ale nie v nádržke, ale v originál zatvorenej bandaske, nakoľko že je nádobka plná zistili asi až potom, čo to nafakturovali.)
Osobne poznám servis, ktorý na ceed ponúkal minulý rok garančnú prehliadku za necelých 100€... Ale len pre zamestancov

Žilina.... Servis v susednom okrese chcel za rovnakú prehliadku bez akcie 180€. V rovnakom servise stála pred dvomi rokmi (2016) prvá garančná prehliadka na ceed necelých 150€.