preco kupit ceed sw?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Re: preco kupit ceed sw?

Příspěvekod Hanter » 09.12.2015 11:14

Nole píše:to Hunter
hm, kúpil si zabehnuté, ťažko sa mi k tomu vyjadruje, pretože neviem a ani ty ten zábeh nevieš posúdiť
poznám somárikov, ktorý rovno zo showroomu vyletia ako na relly
ale iné chcem povedať, v práci beháme na Kia ceed hatchback 1,6 GDI, má nalietaných okolo 30 000 km a behá iba po areály KIA.
ja osobne som doteraz nezaznamenal nijaký divný zvuk, hluk od motora, o ktorom ty píšeš
a to má to auto krátke trasy, asi tak 3 km a časté štarty
kolega má Ceed SW 1,6 GDI, išiel som s ním neraz domov a nič také som nezaznamenal, teda nebol vôbec dôvod sa týmto zaoberať, keďže nikto z nás tento jav ani nezaregistroval
ja mám 1,4 Kappa v mojom ceede, ale žeby som toto nejako pocitovo riešil, to nie
ale je to len môj subjektívny názor
ako píšem, pre mňa je Ceed SW 1,6 GDI bezkonkurenčne Top 1 v pomere - /cena/výkon/výbava/vlastnosti/záruka/

čus

Vdaka za odpoved.

Auto sa páči mne a tiež aj mojej žene a vybrali sme si KIU presne kvoli tomu istemu čo TY :-)
Nechcem robit zbytočny poplach,stare auto bolo ine a a na nove si treba zvyknuť...
Ked niekde zbadam niekoho s GDI motorom tak si to odsledujem :)
Kia CEED SW 1,6 GDI X.EDITION
Hanter Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Dionýz » 19.02.2016 22:20

Zdar, kúpil som si seed sw pred 9 dňami, takže to mám ešte čerstvé.
Porovnával som seed, i30 a auris.
Auris nemal cenovú akciu.
i30 má viditeľne nižšiu kvalitu vnútorných materiálov.
seed zhltne o 2 až 3 decka viac ako i30

Vykašli sa na cudzie postrehy, rozhoduje prvý dojem - tvoj.
Dionýz Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Dionýz » 20.02.2016 23:59

Ešte ti poradím, ako sa dostať k novému autu.
Každá predajňa Kia je samostatná jednotka. Nakúpi auta od importéra a predáva ich pospolitému ľudu.
A stáva sa, že niekedy importérovi zostanu vozidla z veľkých objednávok (napr. polícia, armáda, štátny aparát...)
a ponúka ich priamo konečnému spotrebiteľovi. Niektoré vozi majú natočené pár kilometrov, lebo ich používali
zamestnanci importéra, niektoré su fungľovky.
Pred obchádzaním predajní si pozri stránku www.nove auto.sk
Zadaj tam značku, model, palivo,....... a hlavne strop ceny. A porovnaj si to s oficiálnym cenníkom.
Ja som sa tak dostal k 1,6-tke crdi za cenu 1,4-ky. A fungľovka.
Nech sa ti podarí dostať sa k tomu, čo chceš.
Dionýz Muž
Nováček

Předchozí

Zpět na ceed SW