vladislav píše:@Kryshna
Jak tu pročítám tvé příspěvky....Já být na tvém místě vezmu Kia Ceed..1,4 benzín 80kW...Nejlepší volba s těch co si tu napsal...Není to v žádném případě slabý motor..Každá značka má své plus a minus..Ale Ceed vycházi ze všech co si uvedl jednoznačně nejlépe..
![]()
Kryshna píše:Chceme SW... bude to asi nase posleni auto na dlooouhou dobu, neb se po zaplaceni uveru (70% + 36x) chystame na rodinu![]()
Puvodne jsem chtel jen Active plus... v nafte, ale ted uvazuju o comfortu... ale jak jsem psal vyse... stoji mi to za to? Jeste nevim... Kdyby zalezelo na me, chtel bych k active plus jen mlhovky, nic vic... jenze ty ceny co mam jsou na skladovky, takze bud a nebo... (bez mlhovek auto vypada tak nejak ochuzene).
Vybava s ESP uz je mimo me soucasne moznosti... :/
Kryshna píše:Jj to vím... jenže to platí jen pro výrobu... ja se chystam koupit skladovku... neb to snizeni ceny je markantni a navrch metla.... a dodatecna montaz by byla asi drazsi... a za mlhovky (ktere clovek pouzije vice mene sporadicky) vyhodit tolik kč... no nevim... je to na povazenou.
K motoru - vsichni poptani prodejci KIA (4) mi rekli... upozornuji vsichni!!! ze ta 66kW verze je pro SW slaba... ze ten 80kW motor byl taktak... ve smyslu vyssich naroku.Tata ma hatch... je to zive auto, ale jakmile do toho sedla cela rodina, bylo znat, ze ma tendenci k loudani se.A kombi je o dalsich min. 100Kg tezsi...a nalozene... no nevim - spis se klonim k prodejcum.Ja mam rad obcas dynamickou jizdu (ac se nechystam zavodit).
gallyleo píše:jj Ceed FL má 1.4 iba s 66kW, aspoň podľa oficiálnych informácií. A ESP by sa tiež malo dať dokúpiť, nemusíš brať vyššiu výbavu, cena tuším 20 000 Kč abo tak nejak.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé