To same se bude opakovat s auty z Ciny... uz ted se clovek na AUTO.CZ docte jak nekteri "typicky cesti" vlastneci a "pseudobojovnici" odsuzuji Cinu, dokonce jsem si precetl par nazoru o tom jak Volvo uz nechteji ani videt, kdyz ho ted bude vlastnit Geely...kretenismus nekterych individui (specialne na Auto.cz) nezna mezi... ja neznam investora, ktery by nechtel vymacknout z tak vyborne investice maximum... a to same se deje porad jeste u Korejcu... kazdy chytrak co jezdy ve Skodarne, nebo nejakem jinem olitanem vraku ma plnou hubu kecu, ale v zivote v "nove" KII nesedel... a jizdni vlastnosti

tohle je pro me stejne nepochopitelne.Nejvic me rozesmiva, ze nekteri "sem patri sproste slovo" si mysli, ze jejich Skodovenka s tim meeeeega kufrem a vyrobou v obdobi 1996-2002 ma prave tyto vlastnosti na vyborne urovni - aneb "vzdyt je to podvozek od VW" tak to musi byt lepsi nez Korejec - i kdyz to nema viceprvek a je to celkove zastarale a uz v dobe prvni pouziti bylo.
Fakt, ze KIA nabizi v podstate jeden z nejlepsich dieslu na trhu (a ktery drti konkurenci od VW v pruznosti) a vybozne zakladni benzinove motory, viceprvek a solidni rizeni (coz amater a klasicky ridic nema sanci rozeznat) - to nikoho nezajima.
Lidska blobost nezna mezi... a argument ceny uz dnes taky nezabira - korejec levny sunt, ceny padaji neskutecne rychle a dnes jim vevodi Renault... dokonce i ten "superskvely" Golf pada s cenou tak, az to nekterym pomalu navozuje infarktove stavy, pze do teto doby zili v mamonu vyjimecnosti.
Ufff... vzdycky kdyz pisu na toto tema, musim si vzpomenout na nektere ty "chytre" poznamky na tema Korejci a mam chut nekoho poradne serezat, respektive nekterym z meho okoli vtlouct do hlavy, ze nez zacne opakovat nemistne poznamky, ktere mu rikal Franta v hospode, tak by si to mel jit projet sam.