LPG mám z výroby, včetně 7 leté záruky a speciální úpravy motoru pro ježdění na plyn. Takže no problemo. Přestavbu lze také provést dodatečně se zárukou v servisech Kia u motorů 1.4 CVVT a 1.6 GDi
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
I když koupíte novou 1.4 CVVT s tovární úpravou ventilů na lpg a lpg vám tam dodělají v , tak ještě nemusí znamenat že máte 7 let záruku. Mě lpg při koupi nakonec rozmluvili, že tam měli zrovna případ kdy neuznali poškozené sedla a ventily na rok starém autě. Paní prý moc auto zatěžovala... Prý tam měla najeto skoro 100.000km
CEE'D SW II 1.6 GDI Fifa World Cup Edition Infra red
Ahoj. Tak já na zkušenost s 1,4cvvt v lpg teprve čekám. Včera jsem si objednal ceeda sw v autobondu rovnou i s přestavbou, takže jsem zvědavý. Motor znám velice dobře. Mám ho na h-accentu. Přemýšlel jsem nad koupí nafťáku, ale více jsem se rozhodl pro lpg. Jen to čekání na nové auto je hrozný. Jinak mi říkal prodejce, že prvních 1500km doporučuje pouze benzín a teprve pak začít jezdit na lpg.
Taky tankuji max 32 litrů ,jen se musím zastavit v servisu nějak to moc žere 8,9 až 10 litrů . Mám najeto 60 000 je fakt že ji dávám za uši dálnice 160 město ve městě závodím . Nějak ty koně furt hledám
Docela jo v naftě jsem jezdil za 6 litru a svezl se. To je tak když si připadám jako znalec a šlápnu vedle. Turbo efekt je super a min 150 koní pak budu spokojený .
Jezdím něco málo přes 2 roky, spotřeba dobrá něco okolo 7 litrů LPG + asi 1 litr na 100km benzínu. Jezdím k MOL (byvalý Lukoil), o víkendu nižší cena teď momentálně 14,10 Kč, což mě těší když se podívám na benzín nebo naftu .Jinak spokojenost návratnost počítám okolo 25 tis. km nájezdu, k čemu už se blížím.
Kia Ceed 1,4 r.v 2009 prodáno Kia Ceed 1,4 r.v.2013 prodáno
Napsal jsem si na zastoupení kie o jejich názor na LPG přestavbu a přišla mi tato odpověď- Dobrý den, Bohužel musíme jen potvrdit stávající trend naší značky. V tuto chvíli pro Evropu výrobce připravil pouze vozidlo Picanto s alternativním pohonem na LPG. Toto vozidlo však nemáme v základní nabídce (pouze na speciální objednávku). Aktuálně lze oficiálně s podporou 7 leté záruky přestavět na LPG pouze vozidlo kia Venga s motorem 1.4CVVT. Vozidlo Kia cee´d má v inovované verzi již jiný motor 1.4CVVT, který není od výrobce možno objednat s přípravou na LPG. Ostatní motory, především pak motory GDi nepodporujeme pro přestavbu na LPG a to především z důvodů špatných zkušeností. Pokud není motor z výroby připraven na LPG je nutné použít všechny dostupné prostředky pro ochranu ventilů, jelikož Kia používá měkčená ventilová sedla. Děkuji za pochopení
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno