Nový Cee´d SW - první objednávky

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Re: Nový Cee´d SW - první objednávky

Příspěvekod lubi » 23.01.2014 18:45

Tak teď mi siberius nasadil brouka do hlavy. Taky jsem použil matky z origo liťáků na origo plecháče, po ujištění u Kia czech, že to lze.Zřejmě uvidím až na jaře při přezutí, zda a co jsem tím poškodil. Doufám, že mě nečeká nutnost koupit nejen sadu matic na plecháče, ale i matic na liťáky z důvodu jejich poškození. :cry:
lubi Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2013)
29000 km @ 6.3 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod syberius » 23.01.2014 21:31

Uvidíš na jaře. Po jedný sezóně to nebude tak tragický. Každopádně vím jak vypadaly matice na starým autě, kde jsem měl plecháče celoročně, po několika sezónách. A na švárově mondeu to stejný.
Kia cee'd II sw 1.6 GDI exclusive
syberius Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2013)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod souk69 » 23.01.2014 21:37

:yes: Já měl auto na plecháčích, alu jsem kupoval přes net. No a k diskům jsem dostal matky , středící kroužky a dokonce sadu bezpečnostních matek jako dárek zdarma. :thu:
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Jiří Škoda Bc. » 24.01.2014 11:40

Ja som auto :kia: kúpil s plecháčmi a následne som kupoval hliníkové disky a tie som dostal i s novými matkami. Matice boli kratšie a mali inú nábehovú hranu. :)
Jiří Škoda Bc. Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (3)

Kia Sportage III (2014)
126500 km @ 7.19 l/100km

Příspěvekod Tommy » 24.01.2014 12:09

Nejdou použít, někde jsem četl, že se díky tomu urval ten steft, jak to dotyčný dotáhl. A hlavně i dosedaci plocha je jiná. Origo lítá kola mají kužel a plechace kouli.
Tommy Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod achiles » 25.01.2014 22:26

lidi vy to pořád pletete. Kužel je jak na origo ALU, tak na origo plecháče.

Rozdíl je v tom, že matka na plecháče je delší (nebo je průchozí) a má ještě osazení, aby na nich drželi poklice.

rozměry jsou M12/1.50 60°

obrázek
Kia Cee'd SW II (2013) Casa White, 1.6 GDI 99KW, exclusive + p. Ultra 3 ... Obrázek
Kia ProCeed GT (2024) Orange Fusin, 1.6 T-GDI 150KW
achiles Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2013)
115000 km @ 8.1 l/100km

Příspěvekod Tommy » 26.01.2014 04:52

Já jsem mluvil o neorigo plechacich. Ty mají většinou kouli.
Tommy Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod lubi » 27.01.2014 20:53

Díky za obrázek achile, z toho mi vychází, že nemusím mít snad obavy z nějakého poškození.Ta patka je tam zřejmě skutečně jen kvůli poklicím(tak mi to řekli i v Kia czech).
lubi Muž
Uživatel fóra

Kia PRO_cee'd (2013)
29000 km @ 6.3 l/100km

Příspěvekod spideyx » 09.03.2014 10:34

Tak se také přidávám k zástupu majitelů cee'd SW, 1.6 GDI Exclusive + Vision Style + Techno 1. Objednáno 26. 11., vyrobeno 19. 2., dodáno 3. 3.
Zatím najeto ~250 km, spotřeba podle PP 8.1 (snažím se motor protahovat celým spektrem otáček).
Trochu nechápu smysl češtiny v PP u MY2014, jelikož jsou tam asi 4 slova.
spideyx Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW II (2014)
2300 km @ 8.71 l/100km

Příspěvekod spd001 » 19.04.2014 19:53

Caute.Ja som objednal v utorok 15.04 ale nakolko su teraz sviatky tak bude az buduci tyzden asi 24-25.04.Takze za tyzden budem aj ja novym majitelom :kia: cee´d_SW FIFA WC Edition 1.6GDI :thu: .Tato edicia je predobjednana pre SVK 200kusov :shock: v roznych farbach no mne a mojej polovicke najviac vyhovuje biela(nie kvoli cene)z toho co ponukaju.najviac ma nasralo ked som zistil ze pre nemecky trh je v ponuke aj biela metaliza :x (metaliza v cene :shock: ) a v tejto edicii maju aj panoramu + kolajnice v kufry :angry: :angry: a je este lacnejsia :o .ale co uz na ukor tychto zisteni som si vydobil slusnu zlavu 8-) :thu: a nemci nemaju vyhrievane sedacky a volant :tongue: :tongue: :tongue:
Obrázek cee´d_SW 1.6 GDI FIFA World Cup Edition
spd001 Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod MP1 » 20.04.2014 13:24

Fifa má peknú výbavu. Výbavy si určuje importér v danej krajine, nie Kia Žilina.
ED 1.6 CVVT automat / JD SW 1.6 GDI automat / JD FL 1.4 CVVT / CD 1.4 T-GDi/ Proceed 1.4 T-GDi / XCeed 1.5 T-GDi Gold / Xceed 1.5 T-GDi GT-Line a Proceed GT
MP1 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia XCeed (2023)
18000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod spd001 » 20.04.2014 20:41

je mi to jasne,chcel som tym povedat ze slovensky importer by mohol tiez trosku viac povolit uz len z dovodu ze to auto sa vyraba u nas.Aj v cechach je :kia: lacnejsia ako u nas.Je to spinavost ze ich vyrabame uz 10 rokov a pre nas su najdrahsie :thd:
Obrázek cee´d_SW 1.6 GDI FIFA World Cup Edition
spd001 Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Sinius » 23.04.2014 11:54

Taky se těším :thu:
Naposledy upravil Sinius dne 07.05.2014 11:28, celkově upraveno 1
Sinius Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod KarelK » 23.04.2014 14:36

Já se také dlouho nemohl rozhodnout. Čekal jsem na novou Oktávku a Golfa. Obě jsou pěkná auta. Původně jsem o Kie vůbec neuvažoval. Ale postupně jsem se k ní dostal a to i kvůli recenzím, které vůbec nedopadly právě u Ceeda špatně. Zárukou a cenou byla od začátku favorit. Říkal jsem si, ať si koupíš cokoli, tak potom se ti bude líbit to druhé. No a ono se to vůbec nestalo. Mám ji už přes rok a naprostá spokojenost (doufám, že to nezakřiknu).
No a krádeže Oktávek ..... zrovna minulý týden jednu u nás ukradli i se zamčenou zpátečkou. To by mě zajímalo jak to dělaj - jestli to odtáhnou nobo co.
V každém případě se máš na co těšit.
KarelK Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod pražák » 27.04.2014 11:21

Sinius píše:Jsem tady nový a toto je můj první příspěvek.

Já se k majitelům vozu KIA Cee´d SW připojím až začátkem června, jelikož objednávka a složení zálohy proběhne dnes odpoledne. Nebude to žádná světoborná výbava, prostě normální 1,6 (94kW) s výbavou Comfort a paketem Plus.

Sháním nějaké prostorné, spolehlivé a cenově přijatelné auto. V souvislosti se zárukou byla KIA jasná volba. Dosud jsem byl černá ovce rodiny, všichni mají vozy KIA a já se držel Škodovky. Ale jelikož se u nás škodovky kradou a nebavilo mě furt měnit rozbitá okna, tak přesedlávám i já na korejce. Snad se nebudou krást tolik.

Budeš spokojený a že nás v Liberci přibývá :) hlavně :kia: SW. At to čekání uteče .
Kia ceed 1.4 SW s LPG Exclusive hurá prodáno :D
pražák Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (1)

PředchozíDalší

Zpět na ceed SW