Koupil sem nakonec original, protoze to bylo za uplne stejny penize a v salonu mi je rovnou i prehodili

Rechercheur píše:Ahoj, mám k dispozici originál 16" disky. Úplně nové, ještě na nich nebyly gumy. Na ceně se určitě domluvíme.
syberius píše:Já jsem koupil zimní kola rovnou, když jsem kupoval auto. Mám přesně ty co jsi si vybral. Continental conti wintercontact ts 850 a vzal jsem originál plechy od Kii. Cena stejná jak na netu, tak jsem to vzal při jednom. Jsou to 16, protože na nový ceedy uz 15 nesmí.
dong píše:Prave proto sem kupoval na zimu ty 15", protoze jsou na jedne pneu o 1000kc levnejsi...a zapsani 15" do TP me myslim ani nic nestalo (ani fronta tam zrovna kupodivu nebyla)
Poklice sem nekupoval, u bile ty cerny plechy vypadaj docela slusne.
surf666 píše:Jak říká syberius....
na nově vyrobené vozy (např. moje verze je už 2014 ) se dávají na přední nápravu větší kotouče....myslím že 30 cm velký a tak tam 15" nedáš a pokud ano, je ptam prý strašně malý prostor mezi diskem a brzdiči, což je prý nebezpečné....
pro syberius: jen doplňující dotaz...ty matky máš tedy stejný jak na orig. 16" alu tak na 16" orig. plecháče?
díky a hezký den
surf666
By mě zajímalo co je na verzi 2014 ještě jiného kromě (jiné dálkové ovládání, větší kotouče, nemožnost dát 15", palubní PC v češtině). Víme něco dalšího?
HarvyM píše:By mě zajímalo co je na verzi 2014 ještě jiného kromě (jiné dálkové ovládání, větší kotouče, nemožnost dát 15", palubní PC v češtině). Víme něco dalšího?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé