lebka75 píše:nevím jestli jsem si dobře všiml tu spotřebu, ale Kia udává 4,6 a Hyundai 6,2, ale to je jen papírová teorie.Jinak celkem hezká konkurence pro Ceeda je ta nová Astra
mbiron píše:Konkurence v tomto segmentu je opravdu velka a doufam zeneusne na vavrinech. Jinak jsem si to nahral na disk tak se na to pak podivam jeste jednou.
luboss píše:lebka75 píše:nevím jestli jsem si dobře všiml tu spotřebu, ale Kia udává 4,6 a Hyundai 6,2, ale to je jen papírová teorie.Jinak celkem hezká konkurence pro Ceeda je ta nová Astra
To preto, že kia bola crdi a hyundai cvvt
oberonko píše:k nasej tesnej prehre len...![]()
nepoznam tento vas motoristicky casopis...ale vidim ze su asi "kvalitka" ako tak citam vase prispevky...
myslim ze uz pred precitanim clanku sme vsetci mali svojho favorita a vyhercu....
Venda píše:Jo taky jsem to zkouknul a. Mrzí mě to, že spousta lídí vídí upoutávku nebo nějakej srovnávácí test a řeknou Zase pos..... korejec.Zajímalo by mě, kolik jim ta Kia zaplatila, že to furt chválí.To slyším kolem sebe
.Sami tak jezdí v autech starých 5let a více
.
mbiron píše:oberonko píše:k nasej tesnej prehre len...![]()
nepoznam tento vas motoristicky casopis...ale vidim ze su asi "kvalitka" ako tak citam vase prispevky...
myslim ze uz pred precitanim clanku sme vsetci mali svojho favorita a vyhercu....
Abys byl v obraze, to je televizni porad na tv primaPodivej se na zaznam a posud sam http://www.autosalontv.cz/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé