anybody.else píše:kam se na me hrabete panove, ja mam ted v zime spotrebu cca 9L, pres leto jsem rad pod 8L.
najeto 12tkm
Je strasne znat jakou trasu jezdite, ja jezdim vetsinu cest (cca 80%) do prace a to je 12km po Praze, proto tak vysoka spotreba.
Kdyz tu hazite svoje cisla o spotrebe, zkuste tam psat, kde jezdite. Protoze ve spotrebe je strasny rozdil pokud jedu Praha-Brno nebo tu samou vzdalenost priskoky po meste.
Naprostý souhlas! Také se musím smát, když tu někdo hází cifry jako 6.5 l na 100 km nebo něco podobného

Já když se dostanu na dálnici a jedu 140tkou a jedu třeba hodinu v kuse se tak těžko dostanu na podobnou spotřebu ... Proto upřímně píši, že já se pod 7 litrů při mých trasách a stylu jízdy nedostanu! Dostal jsem se v minulosti, ale to nebyla na mých trasách (20% silnice 80% dálnice) jízda, ale hlídání si otáček a tzv. ploužení alá řidič slečny Daisy

a toto už nechci opakovat

P.S. Stačí najet na dálnici jet 130 km a přepnout si palubní počítač na okamžitou spotřebu ...

A zajímalo by mě kdo by se vešel pod 7 litrů? Leda tak z kopce s větrem v zádech!